26 Μαρ 2023

Πρόεδρος της Κένυα, William Ruto: "Ξεφορτωθείτε τα δολάρια"!



🇰🇪 Πρόεδρος της Κένυα, William Ruto: Ξεφορτωθείτε τα δολάρια γιατί η αγορά θα αλλάξει σε μερικές εβδομάδες.

"Για τους ανθρώπους που εργάζονται με αριθμούς. Σας δίνω δωρεάν συμβουλή ότι όσοι από εσάς κρατάτε δολάρια, σίγουρα μπορεί να πάθετε απώλειες. Καλύτερα να κάνετε αυτό που πρέπει να κάνετε. Γιατί η αγορά θα είναι διαφορετική σε μερικές εβδομάδες". [π]

[Σχόλιο του Hal Turner Radio Show για το ζήτημα : Αυτή η εντυπωσιακή ανακοίνωση δίνει αξιοπιστία σε μια φήμη που κυκλοφορεί εδώ και πάνω από ένα χρόνο, ότι 142 χώρες σε όλο τον κόσμο έχουν συμφωνήσει κρυφά σε αυτό που αποκαλούν "Επιχείρηση Sandman".

Σύμφωνα με το RUMOR, η Επιχείρηση Sandman θα "κοιμίσει το δολάριο ΗΠΑ", βάζοντας και τις 142 χώρες να αποκηρύξουν το νόμισμα την ίδια ημέρα και να αρνηθούν να συνεχίσουν να το δέχονται για πληρωμές στο εμπόριο.

Οι χώρες σε όλο τον κόσμο άρχισαν να το σχεδιάζουν αυτό όταν είδαν το ελεγχόμενο από τους Δημοκρατικούς τότε Κογκρέσο των ΗΠΑ, να προχωρά σε ένα όργιο δαπανών πολλών ΤΡΙΣΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΔΟΛΑΡΙΩΝ σε νομοσχέδια Omnibus. Οι χώρες αυτές συνειδητοποίησαν ότι δεν υπάρχει τίποτα που να στηρίζει την αξία των δολαρίων ΗΠΑ και είδαν ότι το Κογκρέσο των ΗΠΑ δεν έχει κανένα απολύτως σχέδιο για να περιορίσει τις δαπάνες.

Το υπουργείο Οικονομικών μιας χώρας είπε πρόσφατα στις ΗΠΑ:

"Δεν είμαστε πλέον πρόθυμοι να δεχτούμε τις μονάδες και τα μηδενικά σε έναν τραπεζικό υπολογιστή ως πραγματική πληρωμή για πραγματικά αγαθά".  

Οι χώρες συμφώνησαν ότι η κατοχή του αμερικανικού νομίσματος γινόταν ανόητη, επειδή είχε αρχίσει να χάνει την αξία του, χάρη σε όλες τις αχαλίνωτες υπερβολικές δαπάνες της αμερικανικής κυβέρνησης.

Τώρα, φαίνεται ότι οι χώρες αυτές μπορεί να αναλάβουν δράση "εντός δύο εβδομάδων".

Αν οι χώρες σε όλο τον κόσμο αποκηρύξουν το δολάριο ως πληρωμή για εμπορεύματα στο εμπόριο, τότε θα σταματήσουν να παρέχουν βιομηχανικά προϊόντα ή πρώτες ύλες, εκτός αν πληρωθούν σε κάποιο νόμισμα ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΔΟΛΑΡΙΑ.

Δεδομένου ότι οι ΗΠΑ δεν κάνουν σχεδόν καθόλου μεταποίηση πια, χάρη στους επιχειρηματικούς ηλίθιους που θεώρησαν καλή ιδέα να μετατρέψουν την οικονομία των ΗΠΑ σε "οικονομία υπηρεσιών", τότε τα προϊόντα που αγοράζουμε στα καταστήματα απλώς θα εξαντληθούν και δεν θα μπορούμε να ξαναγεμίσουμε τα αποθέματά μας, επειδή κανείς δεν θα θέλει τα χρήματά μας.

Μεταξύ των επιχειρηματικών ηλιθίων είναι και εκείνοι που πίεζαν για το "Ελεύθερο Εμπόριο", ισχυριζόμενοι ότι θα βελτιώσει τις πωλήσεις των αμερικανικών προϊόντων στο εξωτερικό, αν η Αμερική συμφωνούσε να σταματήσει τους δασμούς σε όλα τα εισαγόμενα είδη.  Η κυβέρνηση πίστεψε στην ιδέα, χωρίς να συνειδητοποιεί - ή να νοιάζεται - ότι αυτοί οι ίδιοι οι επιχειρηματίες δεν ενδιαφέρονταν καθόλου να πουλήσουν περισσότερα αμερικανικά προϊόντα στο εξωτερικό.  Αυτό που τους ενδιέφερε ήταν να στέλνουν αμερικανικές ΔΟΥΛΕΙΕΣ στο εξωτερικό, εκμεταλλευόμενοι το φθηνό εργατικό δυναμικό, και στη συνέχεια να στέλνουν τα ίδια ακριβώς προϊόντα πίσω στις ΗΠΑ για να τα πουλήσουν στις ίδιες υψηλές τιμές. ...ενώ τσέπωναν το κέρδος από το νέο, ξένο, φτηνό εργατικό δυναμικό χωρίς να χρειάζεται να πληρώνουν δασμούς.

Οι Επιχειρηματίες, τα εταιρικά τους Διοικητικά Συμβούλια και οι Εμπορικές Οργανώσεις που διαφήμιζαν το "Ελεύθερο Εμπόριο" ήταν αυτοί που μετέφεραν τις αμερικανικές θέσεις εργασίας στο εξωτερικό και τώρα, η χώρα μόλις και μετά βίας κατασκευάζει οτιδήποτε, πλέον.

Να 'μαστε λοιπόν εδώ, χρόνια αργότερα, και χάρη σε αυτούς τους επιχειρηματίες και τους ομοσπονδιακούς πολιτικούς που πίστεψαν ανόητα τα ψέματά τους για το "Ελεύθερο Εμπόριο", δεν έχουμε σχεδόν καθόλου μεταποίηση. Οι χώρες σε όλο τον κόσμο φαίνεται να σχεδιάζουν πραγματικά να σταματήσουν να δέχονται το δολάριο ΗΠΑ ως πληρωμή, οπότε δεν θα μπορούμε να αγοράσουμε τίποτα, επειδή όλα κατασκευάζονται πλέον στο εξωτερικό!

Τα αντίποινα κατά των ανθρώπων που το έκαναν αυτό θα πρέπει να είναι γρήγορα και άγρια όταν οι Αμερικανοί δεν μπορούν πλέον να αγοράσουν ούτε τα βασικά της ζωής επειδή οι εταιρικοί τιτάνες και ορισμένοι άλλοι απογύμνωσαν τη χώρα μας από την παραγωγή.]