28 Μαρ 2023

Η συνωμοσία "Great Zero Carbon" και η "Great Reset" του WEF



Δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά με προνοητικότητα στις 8 Φεβρουαρίου 2021

Το παγκοσμιοποιητικό Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός διακηρύσσει την αναγκαιότητα επίτευξης ενός παγκόσμιου στόχου «καθαρού μηδενικού άνθρακα» έως το 2050. Αυτό για τους περισσότερους ακούγεται μακριά στο μέλλον και ως εκ τούτου σε μεγάλο βαθμό αγνοείται.

Ωστόσο, οι μετασχηματισμοί που βρίσκονται σε εξέλιξη από τη Γερμανία στις ΗΠΑ, σε αμέτρητες άλλες οικονομίες, διαμορφώνουν το έδαφος για τη δημιουργία αυτού που στη δεκαετία του 1970 ονομαζόταν Νέα
Διεθνής Οικονομική Τάξη.

Στην πραγματικότητα, είναι ένα προσχέδιο για έναν παγκόσμιο τεχνοκρατικό ολοκληρωτικό κορπορατιβισμό, που υπόσχεται τεράστια ανεργία, αποβιομηχάνιση και οικονομική κατάρρευση από το σχεδιασμό. 

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) του Klaus Schwab προωθεί αυτήν τη στιγμή το αγαπημένο του θέμα, τη Μεγάλη Επαναφορά της Παγκόσμιας Οικονομίας. Το κλειδί για όλα είναι να κατανοήσουμε τι εννοούν οι παγκοσμιοποιητές με τον καθαρό μηδενικό άνθρακα έως το 2050.

Η Ε.Ε. ηγείται της κούρσας, με ένα τολμηρό σχέδιο να γίνει η πρώτη «ουδέτερη από άνθρακα» ήπειρος στον κόσμο έως το 2050 και να μειώσει τις εκπομπές CO2 κατά τουλάχιστον 55% έως το 2030.

Σε μια ανάρτηση του Αυγούστου του 2020 στο ιστολόγιό του, ο αυτοδιοριζόμενος παγκόσμιος τσάρος εμβολίων Μπιλ Γκέιτς έγραψε για την επερχόμενη κρίση στο κλίμα.....

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ