30 Μαρ 2023

Όλα αυτά είναι ενορχηστρωμένα για να δικαιολογήσουν τη θεαματική καταστροφή



Η εισαγωγή του ψηφιακού ρουβλιού θα ολοκληρωθεί το 2023. Οι εργασίες για την εισαγωγή του προβλέπεται να ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους. Η άδεια συναλλαγών με αυτό στο πλαίσιο της παραδοσιακής χρηματοπιστωτικής υποδομής στο χρηματιστήριο βρίσκεται σε εξέλιξη. Αυτό δήλωσε ο πρώτος αναπληρωτής πρωθυπουργός της Ρωσικής Ομοσπονδίας Αντρέι Μπελούσοφ σε συνάντηση με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν για οικονομικά θέματα.

"Προβλέπεται η δημιουργία ρυθμιστικών, τεχνικών και οργανωτικών συνθηκών για την εισαγωγή ενός ψηφιακού ρουβλίου. Το έργο αυτό έχει φθάσει στο τελικό στάδιο, αναμένεται να ολοκληρωθεί φέτος. Το νομοσχέδιο εγκρίθηκε από την Κρατική Δούμα σε πρώτη ανάγνωση στις 16 Μαρτίου. Προβλέπεται επίσης να προβλεφθεί η δυνατότητα πραγματοποίησης συναλλαγών με ψηφιακά νομίσματα στην παραδοσιακή χρηματοπιστωτική υποδομή στο χρηματιστήριο και με τη συμμετοχή χρηματιστών", δήλωσε ο Belousov.

Είναι όλα σχετικά με αυτό που έχει αποδειχθεί σαν η covid απάτη τους. Τώρα απλά συνειδητοποιώ κάτι που μου ενοχλεί το μυαλό από τότε που ξεκίνησε ο πόλεμος στην Ουκρανία και ο τρόπος που πηγαίνει. Πολλά πράγματα δεν έχουν νόημα από αυτά που συμβαίνουν από στρατιωτική άποψη.

Αυτό που συμβαίνει είναι ένας ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΜΕΝΟΣ εσωτερικός “πόλεμος” μεταξύ των εταίρων για το ποιο δόγμα θα επικρατήσει, της Ανατολής ή της Δύσης… Μελετώντας τους, δεν θα υπάρξει διαφορά για τους λαούς στο ποια πλευρά θα επικρατήσει...

ΕΜΕΙΣ πρέπει να επανεξετάσουμε όλα τα δεδομένα και να τα προσαρμόσουμε σε αυτή την πραγματικότητα ώστε να εξάγουμε το θεμιτό συμπέρασμα.

Κατά τη γνώμη μας, ακόμα και η "επανάσταση" των B.R.I.C.S. συνιστά το PLAN-B  των Rothchild ώστε να μεταφέρουν τα περιουσιακά τους στοιχεία στην Ανατολή με τη βοήθεια των Πούτιν/Σι... Το απόλυτο "ξέπλυμα" μετά την απόλυτη ισοπέδωση των οικονομιών του Δυτικού κόσμου αλλά και των κατακερματισμένων Σλαβικών εθνών. -Διαίρει & βασίλευε...

Σήμερα, το τρίγωνο Νέα Υόρκη/Μόσχα/Τελ Αβίβ που αποτελείται από αυτούς τους εβραϊκούς διαβόλους εξαπατά τον κόσμο, ενορχηστρώνει την καταστροφή των αγωγών Nord Stream και παρουσιάζει τη Ρωσία/τον Πούτιν, στον αφελή κόσμο ως το πολιορκημένο "καλό παιδί". Όλα αυτά είναι ενορχηστρωμένα για να δικαιολογήσουν τη θεαματική καταστροφή.

⚠️ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩΕΔΩ