30 Μαΐ 2023

Η ατζέντα 2030 του ΟΗΕ, είναι ένα σχέδιο για την παγκόσμια υποδούλωση της ανθρωπότητας.


Βίντεο : Μια συλλογή από “εξέχουσες” πολιτικές “προσωπικότητες” -συμπεριλαμβανομένων των Τόνι Μπλερ, Μπιλ Κλίντον, Τζάστιν Τρυντό, Μπόρις Τζόνσον, Μπαράκ Ομπάμα, Τζο Μπάιντεν και άλλων- που χρησιμοποιούν το σλόγκαν του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ "Build Back Better", αναφερόμενοι στην εγκληματική ατζέντα της επαίσχυντης "Μεγάλης Επαναφοράς".


Η ατζέντα 2030 του ΟΗΕ, είναι ένα σχέδιο για την παγκόσμια υποδούλωση και την καταστροφή της ανθρωπότητας, κάτω από την μπότα των Εταιρικών Επικυρίαρχων. Τα 193 κράτη μέλη του ΟΗΕ κατέληξαν σε συμφωνία για τη νέα ατζέντα της “ανάπτυξης” για τα επόμενα 15 έτη. Στη συμφωνία γίνεται λόγος για την εξάλειψη της φτώχειας και της πείνας, την κατοχύρωση της ισότητας των φύλων, τη βελτίωση των προδιαγραφών επιβίωσης και της άμεσης ανάγκης λήψης μέτρων για την καταπολέμηση της "κλιματολογικής αλλαγής".

Μεταφράσαμε και αποκωδικοποιήσαμε 17 σημεία της ατζέντα 2030.

Αυτό το έγγραφο δεν περιγράφει τίποτα λιγότερο από μια παγκόσμια κυβέρνηση εξαγοράς του κάθε έθνους σε ολόκληρο τον πλανήτη. Οι «στόχοι» του παρόντος εγγράφου δεν είναι τίποτα περισσότερο από κωδικές λέξεις για την εταιρική διακυβέρνηση με την φασιστική τυραννική ατζέντα που σκοπεύει να φυλακίσει τα πολιτισμένα ανθρώπινα ζώα των τσιμεντουπόλεων, σε ένα διεστραμμένα καταστροφικό κύκλο φτώχειας, ένδειας και λιμοκτονίας, ενώ ταυτόχρονα πλουτίζει τις πιο ισχυρά παγκοσμιοποιημένες εταιρείες του πλανήτη, όπως η Monsanto και η DuPont.


Όλα φαίνονται τέλεια και καλογραμμένα στην  επίσημη σελίδα του Ο.Η.Ε. των παρασιτικών καθαρμάτων  που κάτω από τον ΠΡΟΣΧΗΜΑ μιας κάποιας "αειφόρου ανάπτυξης", προγραμματίζουν απάνθρωπα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ κατά της Ανθρωπότητας…


⚠️⚠️Διαβάστε περισσότερα

Όταν οι άνθρωποι καταλάβουν ότι ο κόσμος κυβερνάται από τους illuminati, θα αρχίσουν να καταλαβαίνουν τι πραγματικά συμβαίνει :