31 Μαΐ 2023

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας αγκαλιά με τον Ο.Η.Ε. μπορούν να πάνε στο διάολο, εκεί που αρέσκονται να προσκυνάνε...


Σε συνέχεια του άρθρου μας τις 18/05/23 : "Ελλάδα 2023 : "Επιμορφωτικά" σεμινάρια του Ε.Κ.Δ.Δ.Α. σε δημοσίους υπαλλήλους και εκπαιδευτικούς σε σχέση με τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ+ -Τι λέει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας", με το παρακάτω βίντεο (που τα "κοινωνικά δίκτυα" φρόντισαν να ρίξουν άμεσα) αποδεικνύουμε ότι η πρόστυχη προπαγάνδα των "εκσυγχρονιστών" του Ο.Η.Ε. & του Π.Ο.Υ. για την καταστροφική εκπαίδευση των παιδιών μας, πλέον επιβάλλεται στις εκπαιδευτικές κοινότητες όχι μόνον της Ελλάδας αλλά και της Κύπρου :

Αυτά θα διδάσκονται στα σχολεία από αυτό τον Σεπτέμβριο!

Πηγή

Η δασκάλα στην Κύπρο που απειλείται και την λοιδορούν ως τρελή, απλά ενημερώνει τους γονείς για την εγκύκλιο που ήρθε στα σχολεία με την σφραγίδα του ΠΟΥ, (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας) για νομιμοποίηση του σεξ και την διαστροφή στα παιδιά!

Για όσους ενδιαφέρονται να δουν το πρωτότυπο της εγκυκλίου του ΠΟΥ κάντε κλικ στον σύνδεσμο : (το πρόγραμμα ονομάζεται MATRIX σελ. 38)

Επίσης δείτε το πρόγραμμα του Νιου Τζέρσεϊ, για "εξερεύνηση του φύλου" και "αυνανισμό λίγες φορές την ημέρα" από το δημοτικό.


🤬Διαβάστε περισσότερα » ΕΔΩ + ΕΔΩ + ΕΔΩ