3 Μαΐ 2023

Ηθική κατάρρευση του ιατρικού επαγγέλματος


Ιατροί που πληρώνονταν για να δηλητηριάζουν ασθενείς...


Στο American Thinker, η Στέλλα Πολ περιέγραψε μερικές τρομακτικές αναφορές σχετικά με το τι συνέβαινε στα νοσοκομεία κατά τη διάρκεια της "πανδημίας" του κόβιντ. Αν έχετε παρακολουθήσει αυτό το ιστολόγιο, κάποια από αυτά δεν θα είναι νέα, αλλά οι σωρευτικές περιπτώσεις κακής πρακτικής και ηθικής κατάρρευσης είναι συγκλονιστικές. Ακολουθούν μερικά αποσπάσματα:

Τα νοσοκομεία θα πρέπει να είναι μέρη που μπορείς να εμπιστευτείς για την παροχή παρηγοριάς και θεραπείας όταν είσαι πιο ευάλωτος. Αλλά αυτή η εμπιστοσύνη μπορεί να έχει καταρρεύσει από τα βάναυσα πρωτόκολλα COVID που οι επικριτές ισχυρίζονται ότι μετέτρεψαν πολλά νοσοκομεία σε κολαστήρια συστηματικής ιατρικής δολοφονίας.

. . .

Είναι σχεδόν αδύνατο να κατανοήσει κανείς το μέγεθος αυτής της ηθικής κατάρρευσης. Πώς γιατροί και νοσηλευτές που πέρασαν χρόνια σπουδάζοντας για να μπορούν να βοηθήσουν τους ανθρώπους, ξαφνικά μετατράπηκαν σε αδίστακτους σαδιστές, προεδρεύοντας σε επιβεβλημένους θανάτους; Πώς τα νοσοκομεία μεταλλάχθηκαν από τόπους θεραπείας σε θαλάμους φρίκης; Σύμφωνα με την Ένωση Αμερικανών Ιατρών και Χειρουργών (AAPS), η απάντηση είναι πολύ απλή: τα χρήματα.

Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση έδωσε κίνητρα για αυτό το πρωτόκολλο με τεράστιες πληρωμές στα νοσοκομεία. Η AAPS γράφει: "Η πρώην έμπιστη ιατρική μας κοινότητα των νοσοκομείων και το ιατρικό προσωπικό που απασχολείται στα νοσοκομεία έχουν ουσιαστικά γίνει "κυνηγοί επικηρυγμένων" για τη ζωή σας"...

Συνέχεια » στο American Thinker