30 Μαΐ 2023

De ja vu...


Για να θυμηθούμε προεκλογικά, ποια πολιτικά καθίκια μηδενός εξαιρουμένου αποφάσισαν να πουλήσουν την χώρα μας λες και είναι τσιφλίκια του πατέρα και της μάνας τους! (2017) :


ΘΑΝΑΤΟΣ στα πολιτικά καθίκια μηδενός εξαιρουμένου!!

Γράφαμε τον Μάρτη του 2013 :

"Αυτή η φαινομενικά παγκόσμια υπηρεσία ουσιαστικά ελέγχεται από λίγους πλούσιους τραπεζίτες.! Αξιοσημείωτο είναι ότι το Δ.Ν.Τ. (I.M.F.) δημιουργεί όλο και περισσότερα SDR (δηλαδή λογιστικά χρήματα, κάτι σαν ομόλογα δηλαδή) με μια υπογραφή στα λογιστικά βιβλία του δηλαδή, όλο και περισσότερα έθνη είναι αναγκασμένα να τα δανείζονται για να πληρώσουν τους τόκους στα αυξανόμενα χρέη τους, με αποτέλεσμα σταδιακά να πέφτουν υπό τον έλεγχο των απρόσωπων γραφειοκρατών της Παγκόσμιας Τράπεζας.

Καθώς η παγκόσμια οικονομική κρίση χειροτερεύει και απλώνεται, η λειτουργία αυτή θα δώσει στην Παγκόσμια Τράπεζα δύναμη ζωής και θανάτου πάνω στα έθνη αυτά.

Θα αποφασίσει ποια έθνη θα μπορούν να λάβουν επιπλέον δάνεια και ποια θα πεινάσουν εγκλωβισμένα μέσα σε ένα αυξημένο δανεισμό που έκανε το πρόβλημα τους μεγαλύτερο, με μηδενική ανάπτυξη μα έχουν να αντιμετωπίσουν ένα αυξημένο χρέος χωρίς πλέον οικονομικούς πόρους.

Και τότε, ακολουθούν οι υποβαθμίσεις από τους περιβόητους οίκους αξιολόγησης με αποτέλεσμα όλα να κατακρημνίζονται και οι οικονομίες τους πάνε στα αζήτητα...


ΕΤΣΙ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΠΑΝΤΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΗ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ, ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΑΔΥΝΑΜΑ ΕΘΝΗ ΣΤΟΥΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ.


ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΙΣΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.

Κάθε πλούσια σε φυσικούς πόρους χώρα την πνίγουν στα χρέη οι Εβραίοι τραπεζίτες, καταδικάζουν τους πολίτες τους στην φτώχεια, την πείνα, την παραπληροφόρηση, την αμάθεια και τις αρρώστιες.Οι ίδιες φατρίες που εξαπλώνουν τον καρκίνο με τα δηλητήρια στις τροφές μας, το νερό, τα ποτά και τον αέρα, εξοντώνουν και εκατομμύρια παιδιά σε ολο τον κόσμο με πολέμους & ασιτία."

(σήμερα συμπληρώνουμε και τα "εμβόλια"- βιολογικά όπλα των Big Farma...)

-ΚΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΤΑΝΑΝ ΟΛ'ΑΥΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ ΤΟ 2011, ΣΑΝ ΠΙΣΤΟΣ ΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ROTHCHILDS, ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΟ, ΕΠΟΝΕΙΔΙΣΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ Ή ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ :




ΣΥΝΕΧΕΙΑ
👉🏻 ΕΔΩ