4 Μαΐ 2023

Ήρθε η ώρα να εξαγνιστούμε στο αιώνιο πυρ του Ελληνικού Πνεύματος


Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να γκρεμίσουμε τους κακούς εαυτούς μας. Να διώξουμε τον πνευματικό γεροντισμό και τη συσσωρευμένη πνευματική μιζέρια των Ελλήνων και να εξαγνιστούμε στο αιώνιο πυρ του Ελληνικού Πνεύματος.

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ, ΒΑΔΙΖΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ. ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΣΤΟ ΧΑΟΣ.


Οι παλιές εποχές φεύγουν. Τα δεσμά των δογμάτων ξέφτισαν. Σηκώστε τα χέρια για να απαλλαγείτε από αυτά. Προχωρήστε μπροστά. Μπορεί να ξεθώριασε η έννοια της αγάπης. Μπορεί να θάμπωσε η έννοια της ελευθερίας. Μπορεί να πλεονάζει το δάκρυ και η δυστυχία. Όσο όμως υπάρχει έστω και ένας Έλληνας, θα υπάρχει ελπίδα για την ανθρωπότητα.

Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να γκρεμίσουμε τους κακούς εαυτούς μας. Να διώξουμε τον πνευματικό γεροντισμό και τη συσσωρευμένη πνευματική μιζέρια των Ελλήνων και να εξαγνιστούμε στο αιώνιο πυρ του Ελληνικού Πνεύματος. Καιρός να αναστηλώσουμε τα λευκά μάρμαρα μας και να στρέψουμε την ψυχή, το μυαλό και την καρδιά μας προς το ελληνικό παρελθόν. Να κάνουμε και πάλι τους Δελφούς το κέντρο του κόσμου και τον Παρθενώνα σύμβολο της καθαρής σκέψης.

Διαβάστε περισσότερα »