22 Μαΐ 2023

Καταλάβατε τώρα, για πόσο μ@λάκες σας έχουν;




Τώρα που τελείωσε το τσίρκο, ας δούμε τα παιχνίδια που παίχτηκαν και το μέγεθος της νοθείας, που θα το ζήλευε και ο Biden.

Αυτό που ζήσατε, είναι η πρόβα τζενεράλε, του πώς ένα λογισμικό, θα σας ακυρώνει τα περιουσιακά σας στοιχεία και θα σας στέλνει φυλακή για ανύπαρκτα χρέη. Του πώς, θα παγώνει το ΑΦΜ σας και θα καταργεί το δίπλωμα οδήγησής σας.

Ξεκινάμε :


1. Σε πολλά εκλογικά κέντρα, ήταν άφαντα τα ψηφοδέλτια των μικρών κομμάτων. Εσείς όμως οι "δημοκράτες", που υποτίθεται ότι γνωρίζετε τα συνταγματικά σας δικαιώματα (τρομάρα σας), δεν ξέρατε ότι μπορούσατε να γράψετε σε μια λευκή κόλλα το όνομα του κόμματος επιλογής σας και βάζοντας πάνω τη σφραγίδα της εφορευτικής επιτροπής, να θεωρείται έγκυρο ψηφοδέλτιο... Έτσι, αναγκαστήκατε να ψηφίσετε ένα μεγαλύτερο κόμμα, παρά τη θέλησή σας.

2. Ο Κατρούγκαλος, προσεγγίστηκε από τη ΝΔ, προκειμένου να αποκαλύψει on air, το πραγματικό πρόγραμμα του Συριζα. Το ποιο πόστο θα αναλάβει ο Κατρούγκαλος, ως αντάλλαγμα για τη προδοσία του, θα το δείτε...

3. Καθ'όλη τη προεκλογική περίοδο, ο Ανδρουλάκης στήριξε τις θέσεις της ΝΔ. Ο λόγος ήταν απλός : οι ερωτικές περιπτύξεις του, ήταν καταγεγραμμένες στο στικάκι του Κούλη, που ελέγχει την Ε.Υ.Π.

4. Ο Κασιδιάρης, πούλησε τους ψηφοφόρους του, στον Συριζα, με αντάλλαγμα την αποφυλάκισή του.

5. Τρεις εβδομάδες πριν τις εκλογές, η Singular παρέδωσε στον Κούλη, 3 στικάκια. Το περιεχόμενό τους, περιείχε το λογισμικό, που θα έδινε στον Κούλη την "σαρωτική" νίκη. Το λογισμικό αυτό, μεταφορτώθηκε στα 1000 tablets, που μοίρασε η ΝΔ στους δικαστικούς αντιπροσώπους...τα υπόλοιπα, είναι ευκόλως ευνοούμενα και παραλείπονται.

6. Το πραγματικό ποσοστό αποχής ήταν +60%. Ό,τι νούμερα είδατε στη τηλεόραση, είναι αποκυήματα φαντασίας.

Στα Τέμπη, βγήκε η ΝΔ και στις Σέρρες, επανεξελέγη ο δολοφόνος, του μοιραίου τραίνου, υπουργός Καραμανλής;;

Ξεχνάτε ότι οι συγκεντρώσεις της ΝΔ, δεν γέμιζαν ταξί..;

Τώρα που ξέρετε και έχετε πλήρη εικόνα, καταλαβαίνετε για πόσο μ@λακες σας έχουν.

Ούρλιαζαν να πάτε να ψηφίσετε, γιατί όλα ήταν στημένα και προμελετημένα. Μια νομιμοποίηση ήθελαν και την πήραν...

Κουράγιο, τα χειρότερα έρχονται...  [π]




Αυτή η «αναγκαστική» συνεργασία των προδοτών μεταξύ τους είναι το ζητούμενο των «ζυμώσεων» που θα προκύψουν την επομένη των προσεχών εκλογών.  

Τώρα μέλημα όλων αυτών είναι ν’ απαλείψουν κάθε ενδεχόμενο να «βαλτώσει» η επιθυμητή εξέλιξη …

Αυτό είναι το ζητούμενο, των ομοϊδεατών τής Λέσχης Μπίλντερμπεργκ και του Σβαμπ…Αυτό, δηλαδή, το οποίο έχει ήδη ανακοινώσει η Ντόρα Μπακογιάννη ως το πιθανότερο «σενάριο» της επόμενης ημέρας …




Γι’ αυτόν τον λόγο μιλάμε για τυπική διαδικασία, η οποία έχει ήδη συμφωνηθεί κι απλά για να ολοκληρωθεί απαιτείται το σώου των εκλογών …Στην κυριολεξία ένα σώου, το οποίο απλά είναι υποχρεωτικό γι’ αυτούς, ώστε την ευθύνη για τα εγκλήματά τους εις βάρος τού λαού να τη «ρίξουν» στον ίδιο τον λαό.

Με βάση δηλαδή τη 'νόμιμη' διαδικασία ο λαός θα είναι αυτός ο οποίος θα «δώσει» με την ψήφο του την «εντολή» για το μοίρασμα του Αιγαίου …

Μητσοτάκη «θέλει» και Μητσοτάκη θα πάρει …με «αντιπαροχή» το μισό Αιγαίο...

 …Απλά πράγματα …


Παναγιώτης Τραϊανού