18 Μαΐ 2023

Ο Σκέρτσος θα βγάλει τα αποτελέσματα μαζί με την ιουδαϊκή Singular...



Αυτό που ζούμε μόνο εκλογές δεν θυμίζει. Πρόκειται για εθνική ντροπή. Τούτη τη φορά οι ουροπότες ξεπέρασαν και τον εαυτό τους.

Τα σκουπίδια του ανθελληνικού ΕΛΙΑΜΕΠ έχουν αναλάβει υπηρεσιακά το υπουργείο Εσωτερικών.

Ο Σκέρτσος θα βγάλει τα αποτελέσματα μαζί με την ιουδαϊκή Singular...


Εβραιομασονικά όργια γίνονται εδώ και 2 μήνες με στόχευση το κάψιμο του εγκεφάλου των εκλογέων και δεν διαμαρτυρήθηκε κανείς. [mavrifatria]


Ζητάνε τώρα την ψήφο τού λαού …Τη ζητάνε λέγοντας ξανά ψέματα, όπως και την πρώτη φορά …Την ξαναζητάνε συγκεκριμένα από τον ίδιο λαό, ο οποίος λίγα χρόνια πριν τους «τιμώρησε», αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσε να τους «διώξει» μια και καλή από το  προσκήνιο.

ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ξέρει με ποιον —εντός και εκτός Ελλάδας— συνεννοήθηκε ο Alex τον καιρό των Μνημονίων, για να παραστήσει τον «ήρωα» εναντίον της Μέρκελ και των δανειστών και να κερδίσει τις εκλογές με ένα κόμμα τού 3%. Κάποιος του επέτρεψε να «δανειστεί» το «βαθύ» ΠΑΣΟΚ για να κυβερνήσει. Κάποιος του επέτρεψε να φωνάζει «Go back madame Merkel». Κάποιος του επέτρεψε να μιλάει για «νταούλια» κι αναγκαστικούς «χορούς» των αγορών …και αυτός ΣΙΓΟΥΡΑ δεν ήταν ο Αλαβάνος και οι γνωστές «συνιστώσες»... [Υδροχόος]


Εκλογές 2023: Το κεντρικό εκλογικό περίπτερο του ΠΑΣΟΚ γιορτάζει ...

Να σου διαλύουν την ζωή με τα μνημόνια, με τα Καστελόριζα και να τους στηρίζεις στα εκλογικά περίπτερα...να στηρίζεις τους βρυκόλακες του παρελθόντος.

Δεκάδες χιλιάδες έλληνες που χάνουν τα σπίτια τους στους πλειστηριασμούς θα τρέξουν στα εκλογικά κέντρα... [noumer]