1 Μαΐ 2023

Όρθιος, ποτέ σκυφτός, όρθιος και ευθυτενής


Χαράσσεις δύο κύκλους σε οριζόντιο κοσμικό επίπεδο Συνείδησης Χ και Ψ :


Το ένα είναι η Ιλιάδα, η ύλη, και το άλλο είναι η Οδύσσεια, η ενέργεια.

Τα συνδέεις μεταξύ τους με γέφυρα αμφίδρομης κατανόησης και υψώνεις την Συνείδηση κατακόρυφα στον άξονα Ζ.

Όρθιος, ποτέ σκυφτός, όρθιος και ευθυτενής στο κέντρο βάρους και ισορροπίας της Γης, εκφωνείς τη ΛΕΞΗ με όλη την έννοια και τη σημασία της, καμπυλώνοντας την σκέψη σε κοίλο νου. Οι ΛΕΞΕΙΣ που έχουν εκφωνηθεί με αυτό τον τρόπο ταξιδεύουν στην ενεργό πλευρά του απείρου και βρίσκουν πάντα το στόχο τους...

Γιατί Σκέψη σημαίνει : Στοχάζομαι Καλά και Ελεύθερα και μέσω της σκέψης και των στοχασμών, δημιουργούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ το ΟΡΑΜΑ μέσα στο άπειρο & άχρονο ενεργειακό πεδίο του Παντός.

• • • •


Έτσι… με βάση το κοινό Όραμα, η επόμενη Εποχή θα  είναι η Εποχή της Ελληνικής Κοσμοθέασης. Η Εποχή της Ελ-λάς, του λίθου του φωτός και της αλκίνοης δημοκρατίας.

Η κυβέρνηση της Ελλάδος  θα αποτελείται από φιλοσόφους, θεματοφύλακες πολεμιστές που θα εκλέγονται κατευθείαν από τον λαό χωρίς τη μεσολάβηση κομμάτων και ιερατείων.

Θα κρατούν,  στο ένα χέρι το βιβλίο των Ομηρικών Επών και στο άλλο χέρι το σπαθί της Συμπαντικής Μνήμης, της Ελευθερίας και της Δικαιοσύνης και θα αποτελούν Πρότυπο Πολιτεία και Δημοκρατία για όλα τα έθνη της Γαίας.

Κανένας πολίτης δεν θα είναι αμέτοχος στα θέματα της πολιτείας, αδιάφορος και ανεύθυνος.

 Η Ελ-λάς αποτελεί το κέντρο της ισορροπίας  της ψυχικής και της νοητικής των εθνών γιατί είναι και το κέντρο ισορροπίας και η Βασίλισσα του πλανήτη.

 Η Γαία θα προστατευτεί από την οικολογική καταστροφή με την σωστή οικονομία και την δίκαιη κατανομή.

 Ο πληθυσμός θα κατανεμηθεί σωστά και δεν θα υπάρχουν ούτε πολύ πόλεις τέρατα, ούτε ερημωμένα χωριά.

 Τα υψηλά κτίρια θα  καταργηθούν  ως κατεξοχήν αντί οικολογικά.

 Κάθε σπίτι θα έχει ένα κήπο και κάθε πόλη θα περιβάλλεται από όμορφα πάρκα.

 Η υγεία των ανθρώπων θα είναι μέλημα   σύγχρονων  Ασκληπιείων  κοντά στη φύση σε καθαρό αέρα και νερό.

 Τα σχολεία θα είναι εκπληκτικής παιδείας, κριτικής σκέψης γνώσης και αυτογνωσίας.  Τα χρηματιστήρια θα καταργηθούν και οι οικονομικοί πόροι ομοιόμορφα και δίκαια  θα κατανεμηθούν.

Γιατί η Ελ-λάς ;

Γιατί μόνο η Ελλάς γνωρίζει και μπορεί. Έχει τα σωστά και τα υγιή πρότυπα , τον Οδυσσέα και τον Ηρακλή από το ηρωικό, ἄφθιτον γένος, αστέρια λαμπερά σε Γαλαξίες με Συμπαντική Μυθική Διαδρομή.

Για αυτό τον λόγο η χώρα του Φωτός, θα πρωταγωνιστεί,  ηγέτις βασίλισσα, του Βορρά του Νότου της Δύσης και την Ανατολής, της Λογικής της Φιλοσοφίας της Δικαιοσύνης και της Ελευθερίας, σε όλη τη Γη. Η Ελλάς και.... όσοι κρατούν άσβεστη μια φλόγα καρδιάς, ηρωική!

Πάνω σε ένα ομηρικό στίχο

πάνω σε ένα ονειρικό πλοίο

κάτω από μια αδυσώπητη Αρχή

πάνω σε ένα κατάρτι γερό

οι Πολεμιστές των Ελ

είναι πάντα εδώ

στην ενεργό πλευρά του Απείρου

και ατενίζουν τον Χρόνο

το Μέλλον το Παρελθόν

το Αιώνιο Τώρα

γύρω από το Μεγάλο Ενιαυτό.

• • • •


Εξετάστε τη ζωή σας με βάση την ενέργεια και τα αποθέματά της, και ανεβάστε την,  νικώντας την εντροπία  με τον σωστό καταμερισμό και  διαχωρισμό εργασιών, μειώνοντας όλες τις ασχολίες και  τις σκέψεις που την ξοδεύουν ανόητα, χωρίς σκοπό και με υπερφίαλη κενότητα και  ματαιοδοξία.


Κάντε αυτό  που ξέρετε και μπορείτε καλύτερα με μέτρο, αρμονία και σοφία και  μην ανησυχείτε …οι υπόλοιποι γύρω σας, θα κάνουν τα υπόλοιπα με συγχρονιστική αλληλουχία.

Είμαστε, πνεύμα  και ύλη, αποτέλεσμα μιας σύντηξης ενεργείας, ενός ωαρίου και ενός σπερματοζωαρίου και αυτή είναι η κληρονομιά μας,  η πρόκληση, η Οδύσσεια και  η Τροία.


Αυτή  είναι,  του Οδυσσέα η γερή αρματωσιά, το αειθαλές  πνεύμα και η ασπίδα. Παρέμεινε άψογος,  μέσα σε πολλές  αντιξοότητες που ακόνισαν την αιχμή του δόρατός του, και σε μια μεγάλη της ζωής  περιπετειώδη  πορεία,  του Ποσειδώνα τη δοκιμασία.


Παρέμεινε άψογος με όλα του τα  λάθη, γιατί είχε βάλει στην καρδιά του μια μεγάλη αγάπη και την επιστροφή στην Ιθάκη του.

Όντας ευφυής, ήταν ερωτευμένος με τη γνώση και   θέλησε  να επιστρέψει στην αρετή και τη σοφία. Το αποφάσισε μετά από  ενδελεχή έρευνα και με αλκίνοη φαιά ουσία...


• • • •

Όλα στο Φως!

Η ανθρωπότητα έχει ενηλικιωθεί και μπορεί να πάρει την Γνώση και να την κατανοήσει πίσω από την μορφή των μύθων και των ‘παραμυθιών’ και να διεκδικήσει ένα κόσμο καλύτερο για όλους, χωρίς τα λάθη του παρελθόντος.

Η Κραυγή του Αετού, είναι, η Κραυγή του Πνεύματος του Ανθρώπου, που θέλει το Βασίλειο του πίσω ξανά, χωρίς αυτό το ρημαδιό και το πλιάτσικο που κυριαρχεί και την πολιορκία και την άλωση της ψυχής.


Κ. Καστανέντα - "Το δώρο του αετού"


Φοίνιξ