30 Μαΐ 2023

Η KFOR επιτέθηκε στους Σέρβους την ώρα που διαμαρτύρονταν ειρηνικά.

 


🇷🇸 Ενδιαφέρουσα φωτογραφία από τις χθεσινές συγκρούσεις μεταξύ των "Ειρηνοφυλάκων" της KFOR (Kosovo Force του NATO) / των "Ειδικών Δυνάμεων" της ROSU και των Σέρβων ειρηνικών διαδηλωτών. Μέλος της 101ης Αερομεταφερόμενης και ένας στρατιώτης της ROSU με τουφέκι, γεγονός που επιβεβαιώνει τους χθεσινούς ισχυρισμούς ότι η ROSU άνοιξε πυρ εναντίον Σέρβων πολιτών. Θυμηθείτε, η επίλεκτη 101η ήταν έτοιμη να εισέλθει με Rambo στην Ουκρανία πριν από μερικούς μήνες. Τι κάνουν στο Κοσσυφοπέδιο;

Βίαιη σύγκρουση μεταξύ στρατιωτών της KFOR και Σέρβων: οι ειρηνευτικές δυνάμεις επιτέθηκαν σε πολίτες που πραγματοποιούσαν ειρηνική διαμαρτυρία :



Εκρήξεις ακούστηκαν μπροστά από το κτίριο του δήμου Zvecan, ανέφερε ανταποκριτής του RT Balkan : "Υπάρχει ένα μεγάλο σύννεφο καπνού πάνω από το δήμο. Δεν είναι γνωστό τι ακριβώς ρίχνουν και μπροστά από το δήμο υπάρχει βίαιη σύγκρουση μεταξύ των συγκεντρωμένων πολιτών και των ειρηνευτικών δυνάμεων. Οι Σέρβοι απωθήθηκαν κατά περίπου 30 μέτρα", ανέφερε ο ανταποκριτής.



Σύμφωνα με πληροφορίες από το πεδίο, χρησιμοποιήθηκαν όπλα εναντίον άοπλων Σέρβων στο Zvecan. Αυτόματες εκρήξεις ακούστηκαν στην πόλη. [RT στα Βαλκάνια][π]

Οι Ούγγροι στρατιώτες του αποσπάσματος της KFOR αρνήθηκαν να συμμετάσχουν στην καταστολή των σερβικών διαδηλώσεων στο βόρειο Κοσσυφοπέδιο και κατέβασαν τις ασπίδες τους. :




Η Σερβική τηλεόραση δήλωσε σήμερα το πρωί ότι οι χθεσινές συγκρούσεις στο Κοσσυφοπέδιο, όπου οι "ειρηνευτές" του ΝΑΤΟ άνοιξαν πυρ εναντίον άοπλων πολιτών, είναι πρωτοβουλία του πρωθυπουργού του Κοσσυφοπεδίου Κούρτι, παρασύροντας τη Σερβία σε σύγκρουση με το ΝΑΤΟ....




Το τουρκικό υπουργείο Άμυνας θα στείλει τάγμα ειδικών δυνάμεων (έως 1.000 στρατιώτες) στο μη αναγνωρισμένο Κόσοβο, κατόπιν αιτήματος του ΝΑΤΟ.

Από την πιο πρόσφατη ανάφλεξη μεταξύ της Σερβίας και του μη αναγνωρισμένου Κοσσυφοπεδίου, οι Σέρβοι πολίτες στα πλειοψηφικά σερβικά τμήματα της χώρας (χάρτης παραπάνω) έχουν γίνει στόχος βίαιων συγκρούσεων με την υπό την ηγεσία του ΝΑΤΟ "ειρηνευτική" δύναμη του Κοσσυφοπεδίου (KFOR).

Η Σερβία έχει παραμείνει μέχρι στιγμής εκτός των συμμαχιών από τις οποίες περιβάλλεται: ΝΑΤΟ και Ε.Ε.

Οκτώ (συμπεριλαμβανομένων και των πέντε χωρών BRICS) δεν αναγνωρίζουν το Κοσσυφοπέδιο ως ανεξάρτητο κράτος: Αργεντινή, Βραζιλία, Κίνα, Ινδία, Ινδονησία, Μεξικό, Ρωσία και Νότια Αφρική.


Όχι στις προβοκάτσιες του Ν.Α.Τ.Ο.! Στηρίζουμε την πολύπαθη Σερβία!