18 Μαΐ 2023

Το νέο νομοσχέδιο για τη μετανάστευση είναι δούρειος ίππος με το E-Verify και αποτελεί απειλή για ολόκληρο τον πλανήτη



Το νέο νομοσχέδιο των ΗΠΑ για τη μετανάστευση είναι ένας δούρειος ίππος με το E-Verify και αποτελεί απειλή για όλους τους Αμερικανούς και ολόκληρο τον πλανήτη.

Τα μέλη της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ πρόκειται να ψηφίσουν νέα νομοθεσία.

Η νομοθεσία, περιλαμβάνει επίσης διάταξη που επιβάλλει την πανεθνική χρήση του "E-Verify", το οποίο είναι ουσιαστικά ένα ομοσπονδιακό πρόγραμμα παρακολούθησης που καθορίζει εάν ένα άτομο μπορεί να απασχοληθεί νόμιμα στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Κάθε Αμερικανός θα χρειάζεται την άδεια της ομοσπονδιακής κυβέρνησης για να εργαστεί.

Η επέκταση του E-Verify θα βοηθούσε επίσης σε μεγάλο βαθμό την ομοσπονδιακή κυβέρνηση να οικοδομήσει βασικές υποδομές που στο μέλλον θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την εφαρμογή "κοινωνικών βαθμολογιών" ή περιορισμών στην απασχόληση για όσους αρνούνται τα ομοσπονδιακά υποχρεωτικά εμβόλια ή άλλες εντολές.


Ο Τράμπ συνέβαλε στη συλλογή βιομετρικών δεδομένων με το πρόσχημα της επιτήρησης της μετανάστευσης.


Τον Μάρτιο του 2017, εξέδωσε εκτελεστικό διάταγμα ☝🏼 για την επιτάχυνση της ανάπτυξης της βιομετρικής επαλήθευσης της ταυτότητας όλων των ταξιδιωτών που διέρχονται τα σύνορα των ΗΠΑ. Η εντολή αυτή προβλέπει την αναγνώριση προσώπου για "το 100 τοις εκατό όλων των διεθνών επιβατών", συμπεριλαμβανομένων των Αμερικανών πολιτών, στα 20 κορυφαία αεροδρόμια των ΗΠΑ έως το 2021.

Αυτό φυσικά συνδέεται με το πρόγραμμα Biometric ID2020 της "Συμμαχίας Ψηφιακής Ταυτότητας", η οποία ιδρύθηκε από τον Bill Gates - μέσω της Microsoft και της GAVI - και το Ίδρυμα Rockefeller, το οποίο συνδέεται με το πρόγραμμα "Γνωστός Ταξιδιώτης" […] που ξεκίνησε το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ.


"Θα ολοκληρώσουμε επιτέλους το σύστημα παρακολούθησης βιομετρικών στοιχείων εισόδου-εξόδου VISA" -2016

-Εκτελεστικό διάταγμα για την προστασία του έθνους από την είσοδο ξένων τρομοκρατών στις Ηνωμένες Πολιτείες | 2017 :