3 Μαΐ 2023

Άμεσος Κίνδυνος χρεοκοπίας των Ηνωμένων Πολιτειών 😱




"Κάποιοι", κόβουν ένα-ένα τα κεφάλια της Λερναίας Ύδρας των χρηματαγορών, δημιουργώντας ΠΑΝΙΚΟ στους διαχειριστές του ήδη απαξιωμένου από καιρό, επίπλαστου  f.i.a.t. "χρήματος".

Καθώς όλοι χρειάζονται και καταναλώνουν πραγματικά αγαθά είναι φυσιολογικό οι οικονομίες να χρειάζονται πραγματικό χρήμα βασισμένο σε πραγματικές αξίες για να λειτουργήσουν. Όλοι σιγά-σιγά, ανακαλύπτουν ξαφνικά ότι το συνολικό νομισματικό χρέος της κοινωνίας έχει εκτροχιαστεί πάνω στις πλάτες τους και έχει αφαιρέσει την οικονομική τους ικανότητα. Ανεξάρτητα από το χρόνο, αυτό θα συμβεί όπως πρέπει με μαθηματική ακρίβεια και αυτό αναμένεται πλέον να συμβεί σε κυβερνητικό, εταιρικό και προσωπικό επίπεδο, δηλαδή σε όλους τους τομείς της παγκόσμιας οικονομίας.

Αυτό που, στην πραγματικότητα καθυστέρησε την κατάρρευση το 2008, ήταν το συνεχές τύπωμα χρήματος (
από κάποιον που εκδίδει χρέος) για να εξαφανίσει τα απομεινάρια του τεράστιου προηγούμενου αποθέματος πλούτου σε αγαθά, υποδομές και πόρους που αναπτύχθηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες τα τελευταία 150 χρόνια (και) εις βάρος των υπολοίπων λαών.

Σήμερα, ως "από μηχανής θεοί" κάποιοι, έχοντας ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ τα δικαιώματα διακίνησης του fiat νομίσματος (αλλά όχι πραγματικού χρήματος) από τους επικυρίαρχους και τα "κράτη εταιρείες" τους, ωθούν τις εξελίξεις και τις ανησυχίες στο, ακόμα υβριδικό, επίπεδο που παρατηρούμε προς στιγμήν...

Το σενάριο έχει στρατηγικά ξεκινήσει εδώ και καιρό, ενώ έχουν ΟΛΟΙ τους ειδοποιηθεί επαρκώς για τις απαγορεύσεις, τα εγκλήματα κατά των λαών της υφηλίου και τις καρμικές επιπτώσεις τους. Βεβαίως ΚΑΙ εδώ, στην πατρίδα μας, ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ εμπρόθεσμα, υπουργεία, υπηρεσίες, παράγοντες και αυτόκλητοι διαχειριστές του πλούτου των Ελλήνων. Σημειωτέον ότι εξαντλήθηκαν ΟΛΕΣ οι νόμιμες διαδικασίες σε αυτή την προσπάθεια , την οποία οι τοπικοί ιθύνοντες αντιμετώπισαν ΕΧΘΡΙΚΑ και χωρίς  ΚΑΝΕΝΑ ίχνος κατανόησης ή μεταμέλειας.

Λογικό λοιπόν είναι από εδώ και στο εξής να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες των πράξεών τους, οι οποίες κατεγράφησαν και τους κοινοποιήθηκαν μέσω νομικών (και όχι μόνον) διαδικασιών, με την παραμικρή λεπτομέρεια.

Θυμηθείτε : "Πλούσιοι επτώχευσαν και επείνασαν"...

Και έπεται η συνέχεια...

📌 Χαιρετίσματα στις τράπεζές τους