21 Μαΐ 2023

Σε αυτό το «παιχνίδι» αντιδρούν σήμερα οι Έλληνες …Δεν ανέχονται να τους «δουλεύουν» οι άχρηστοι, οι αγράμματοι και οι προβληματικοί...



Η σημερινή τάση των Ελλήνων για ΑΠΟΧΗ δεν είναι απόδειξη της αδιαφορίας τους. Υπήρχαν εποχές κατά τη διάρκεια της Μεταπολίτευσης, όπου κάποιοι ήταν πράγματι αδιάφοροι με τις εξελίξεις κι ενδιαφέρονταν περισσότερο για τα προσωπικά τους συμφέροντα παρά για το κοινό καλό. Η σημερινή ΑΠΟΧΗ είναι αποτέλεσμα γνώσης και πραγματικής ανησυχίας. Με την ΑΠΟΧΗ θέλουν να στείλουν μήνυμα ότι ΔΕΝ θέλουν να συμμετάσχουν σ’ αυτήν τη φαρσοκωμωδία των παλιάτσων τύπου Μητσοτάκη και Τσίπρα.

Νιώθουν ότι έχουν μπει σε μια ανίκητη «παγίδα», η οποία τους οδηγεί στο «σφαγείο», χωρίς να τους δίνει άλλη επιλογή …Έχουν «μπλέξει» και το γνωρίζουν. Η σημερινή ΑΠΟΧΗ είναι μια ΔΗΛΩΣΗ, η οποία απλά τους βγάζει συνειδητά ως «χαμένους» από αυτό το παιχνίδι. Είναι σαν να πετάς τα «φύλλα» σου επάνω στο «τραπέζι», για να «δείξεις» σ’ αυτόν που «παίζει» με «σημαδεμένα» χαρτιά ότι τον κατάλαβες, άσχετα εάν «βγαίνεις» από το «τραπέζι» αυτό με ζημιά.




Η ΑΠΟΧΗ δηλαδή σήμερα είναι μια «άρνηση» να «παίξουν» σ’ ένα παιχνίδι, στο οποίο νιώθουν ότι έτσι κι αλλιώς είναι χαμένοι, εφόσον ο σχεδιασμός του ακυρώνει όλες τις δυνατότητές τους.

Ενδιαφέρονται για τη Δημοκρατία, αλλά δεν θέλουν να προσφέρουν τη «νομιμοποίηση» της ψήφου τους σε ανθρώπους τους οποίους η κοινή γνώμη θεωρεί κατώτερους του μετρίου …Δεν θέλουν να τους δώσουν ούτε καν την ικανοποίηση ότι αφέθηκαν να τους «δουλέψουν» …Δεν θέλουν συμμετοχή στο έγκλημα κατά τού Ελληνισμού …




Δεν θέλουν να είναι υπόλογοι στις γενιές που θ’ ακολουθήσουν και —όπως δείχνουν τα πράγματα— εκτός από αποκαΐδια και ερείπια δεν θα βρουν τίποτε άλλο να κληρονομήσουν ως εθνική περιουσία.

Όλα τα έχουν αρπάξει οι ξένοι και στους γηγενείς έχουν μείνει κάτι «καθρεφτάκια» με σήματα τύπου BMW και Mercedes …και δάνεια …Άπειρα «δάνεια». Αυτοί λοιπόν, οι οποίοι δεν θέλουν να γίνουν οικειοθελώς οι σύγχρονοι «Ινδιάνοι» των Βαλκανίων, είναι εκείνοι που θα ΑΠΕΧΟΥΝ από τις εκλογές. -Παναγιώτης Τραϊανού


Δεν σέβονται ούτε καν τα προσχήματα :




Συνελήφθησαν τις βραδινές ώρες του Σαββάτου (20/05) από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., σε περιοχή της Καρδίτσας, 5 ημεδαποί για παράβαση της εκλογικής νομοθεσίας. Πρόκειται για τρεις συνεργάτες του υποψήφιου Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Βαϊόπουλου και δύο Ρομά.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια ελέγχου, εντός οχήματος ιδιοκτησίας ενός εκ των συλληφθέντων, βρέθηκαν 197 Δελτία Ταυτότητας, Διαβατήριο, 2 φωτοαντίγραφα Δελτίων Ταυτότητας καθώς και μία σακούλα με 114 κλειστούς φακέλους που έκαστος περιείχε κάρτα του υποψήφιου Βουλευτή και 5 ψηφοδέλτια με «σταυρωμένο» το όνομα του συγκεκριμένου υποψήφιου.

Παράλληλα, στην κατοχή δύο εκ των συλληφθέντων βρέθηκε συνολικά το χρηματικό ποσό των 6.060 ευρώ... Διαβάστε περισσότερα »


Ό,τι βλέπουμε σήμερα είναι «κατασκευασμένο» μέσα σε «υπόγεια» της εξουσίας και ελεγμένο από πανάκριβους «επικοινωνιολόγους», τους οποίους τους πληρώνουμε με δημόσιο χρήμα για να μας «δουλεύουν» …Ένα τριτοκοσμικό σώου, για να δημιουργήσουν εσφαλμένες εντυπώσεις και να παρασύρουν τους πολίτες στις επιλογές τους...
[πηγή]


📌 Όσο ψηφίζει ο κόσμος, τόσο συντηρείται το σύστημα...