29 Μαΐ 2023

Το κίνημα "WOKE" είναι μαρξισμός


ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ "WOKE" ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΞΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΙΣΔΥΣΕΙ ΣΤΗ ΔΥΣΗ
. Για να κατανοήσετε πραγματικά τα διάφορα είδη του μαρξισμού και γιατί τα δυτικά έθνη, ο πολιτισμός, η πολιτική και η θρησκεία δέχονται επίθεση :


Το Woke είναι ένα επίθετο που προέρχεται από την αφροαμερικανική λαϊκή αγγλική γλώσσα και σημαίνει "σε εγρήγορση για τις φυλετικές προκαταλήψεις και διακρίσεις". Από τη δεκαετία του 2010, άρχισε να περιλαμβάνει μια ευρύτερη συνειδητοποίηση των κοινωνικών ανισοτήτων, όπως ο σεξισμός, και έχει επίσης χρησιμοποιηθεί ως συντομογραφία για ορισμένες ιδέες της αμερικανικής Αριστεράς που αφορούν τις “πολιτικές ταυτότητας” και την “κοινωνική δικαιοσύνη”, όπως τα λευκά προνόμια και οι αποζημιώσεις για τη δουλεία των Αφροαμερικανών.

2010 : Black Lives Matter

Μετά τον πυροβολισμό του Μάικλ Μπράουν το 2014, η φράση stay woke χρησιμοποιήθηκε από ακτιβιστές του κινήματος Black Lives Matter (BLM) για να προτρέψουν σε ευαισθητοποίηση σχετικά με τις αστυνομικές καταχρήσεις. Το ντοκιμαντέρ της BET Stay Woke, το οποίο κάλυψε το κίνημα, προβλήθηκε τον Μάιο του 2016. Μέσα στη δεκαετία του 2010, η λέξη woke (η καθομιλουμένη, παθητική φωνητική μετοχή του αορίστου του wake) απέκτησε τη σημασία "πολιτικά και κοινωνικά ευαισθητοποιημένος" μεταξύ των ακτιβιστών του BLM.


W.E.F. : Κομμουνιστική “μεγάλη επανεκίνηση (Βλ. “πολιτιστική επανάσταση” στην Κίνα του Μάο.]

Για να κατανοήσετε πραγματικά τα διάφορα είδη του μαρξισμού και γιατί τα δυτικά έθνη, ο πολιτισμός, η πολιτική και οι κοινότητές μας δέχονται επίθεση 👉🏻 ΕΔΩ + ΕΔΩ

📌ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ : Εδώ, οι νέοι στον αγώνα, θα γνωρίσετε τους εγκληματίες, τους παίκτες, τους στόχους τους και τα προβλεπόμενα θύματά τους.

📌ΔΙΑΒΑΣΤΕ : ''Λα'ι'κή κουλτούρα'' και η συμβολή της στην πτώση του δυτικού πολιτισμού - Μαζάνθρωπος και αλλοτρίωση

📌Ακόμα δεν έχεις καταλάβει γιατί αποδομούνται όλα γύρω σου; Πολιτιστικός Μαρξισμός

Φυσικά δεν επιτρέπεται οποιαδήποτε μορφή απόκλισης από την παραπάνω αφήγηση.

Για κριτική φυσικά ούτε λόγος. Σε αντίθετη περίπτωση στίφη ατόμων εμποτισμένων τα προπαγανδιστικά δόγματα της πολιτικής ορθότητας θα αναλάβουν να «συνετίσουν» τον διαφωνούντα.

Απώτερος Στόχος


Ενώ ο κομμουνισμός, όπως τον οραματίστηκε ο Μαρξ, αποσκοπούσε στην λύση των κοινωνικών συγκρούσεων σε ένα ουτοπικό κοινωνικο/πολιτικό σύστημα, το μόνο που έχει να προσφέρει ο Πολιτιστικός Μαρξισμός είναι μια φτωχή μορφή μιας διαρκούς σύγκρουσης ανάμεσα σε όλο και πιο στενά ορισμένες ομάδες «προσβεβλημένων» μειονοτήτων.

Η μόνη επίδραση που θα μπορούσε ποτέ να έχει ο Πολιτιστικός Μαρξισμός είναι η περιθωριοποίηση του παραδοσιακού Ευρωπαϊκού Πολιτισμού. [πηγή]

Έτσι ανεβαίνει ή πέφτει η ελευθερία.


Αυτό με το οποίο έχουμε να κάνουμε σήμερα είναι εξαρτώμενες, από ξένα σκιώδη κέντρα αποφάσεων, ψευτοκυβερνήσεις που θέλουν να καταστείλουν επικίνδυνες γι'αυτές εκφράσεις - λέξεις για την μυθοπλαστική, απολυταρχική τους, επιθετική προς τους πολίτες αυτοκρατορία, λέξεις για τις αρπαγές γης, λέξεις για τη στρατιωτικοποιημένη αστυνομία, λέξεις για τους μαζικές δολοφονίες, την διαπλοκή, τα σκάνδαλα, τις εν κρυπτώ συνωμοσίες και τη διαφθορά τους - προκειμένου να διατηρήσουν την εξουσία μέσα από τα ψέματα και την αχαλίνωτη προπαγάνδα τους.

Αυτό που βλέπουμε είναι Έθνη που υφίστανται νευρικό κλονισμό εξαιτίας αυτής της αυξανόμενης έντασης μεταξύ της ολοένα και πιο αφόρητης πραγματικότητάς μας και των ψεμάτων που διαπράττουν οι κυβερνήσεις, που έχουν γίνει υπερβολικά πεινασμένες για εγωιστική, μιλιταριστική εξουσία και πλήρως αποσυνδεδεμένες από το αναφαίρετο επαναστατικό, κυριαρχικό τους, κληρονομικό δικαίωμα.

Η μόνη θεραπεία είναι η αλήθεια και μόνο η αλήθεια.



Αν οι κυβερνητικοί λογοκριτές αφεθούν να κάνουν το δικό τους, δεν θα υπάρχουν πια Διακηρύξεις των Δικαιωμάτων και ανθρωπιά στις κοινωνίες και τις κοινότητές μας.

Η ουσία της προπαγάνδας συνίσταται στο να κερδίζεις τους ανθρώπους από μια ιδέα τόσο ειλικρινή, τόσο ζωτικής σημασίας, ώστε στο τέλος να υποκύπτουν ολοκληρωτικά σε αυτήν και να μην μπορούν ποτέ να ξεφύγουν από αυτήν. (Βλ. κλιματική αλλαγή, υποχρεωτική κυβερνητική σχολική "εκπαίδευση", μανία με το shutdown και ο κατάλογος συνεχίζεται...)

Η προπαγάνδα πρέπει να διευκολύνει την εκτόπιση της επιθετικότητας προσδιορίζοντας τους στόχους του μίσους. (Βλ. Υποστηρικτές της ελευθερίας, "ψεκασμένοι", "θεωρητικοί συνωμοσίας", "αρνητές" των εμβολίων κ.λπ.)

Και τελικά, δεν είχε νόημα να προσπαθήσουμε να προσηλυτίσουμε τους διανοούμενους, διότι οι διανοούμενοι δεν θα μπορούσαν ποτέ να προσηλυτιστούν και ούτως ή άλλως θα υποχωρούσαν πάντα στον δυνάστη που τους ταΐζει και τους βραβεύει χτίζοντας, έντεχνα, το "κύρος" τους στη συνείδηση του κοινού.

Ο ισχυρός όμως, θα είναι πάντα "ο άνθρωπος του δρόμου", ο καθημερινός άνθρωπος. Επομένως, τα επιχειρήματα πρέπει να είναι ωμά, σαφή και ισχυρά και να απευθύνονται στα συναισθήματα και τα ένστικτα, όχι στη διάνοια. Η αλήθεια, μέχρι πρότινος, ήταν ασήμαντη και εντελώς υποταγμένη στην τακτική και την ψυχολογία. Πολλοί που θεωρούνται "διανοούμενοι" στη σημερινή κοινωνία φαίνεται ότι στην πραγματικότητα είναι πιο επιρρεπείς στην προπαγάνδα από ό,τι η εργατική τάξη. Οι αληθινοί διανοούμενοι είναι εκείνοι που είναι σε θέση να απομακρυνθούν από τον ωκεανό της προπαγάνδας, ώστε να είναι σε θέση να δουν πιο καθαρά την όλη παρωδία και να προειδοποιήσουν τους παραστρατημένους...

Αν επαναλαμβάνεις ένα ψέμα αρκετά συχνά, ο κόσμος θα το πιστέψει, και θα φτάσεις να το πιστέψεις και εσύ ο ίδιος.  Ένα ψέμα που λέγεται μία φορά παραμένει ψέμα, αλλά ένα ψέμα που λέγεται χίλιες φορές γίνεται αλήθεια... Η επανάληψη είναι η πιο ισχυρή μορφή κατήχησης. Χιλιάδες ώρες ακρόασης στην τηλεόραση, για παράδειγμα, φαίνεται να καθιστούν ένα μυαλό τόσο απελπιστικά χαμένο στην προπαγάνδα που είναι σχεδόν αδύνατο να σωθεί.

Η προπαγάνδα λειτουργεί καλύτερα όταν αυτοί που χειραγωγούνται είναι σίγουροι ότι ενεργούν με τη δική τους ελεύθερη βούληση. Σκεφτείτε τον Τύπο ως ένα μεγάλο πληκτρολόγιο στο οποίο η κυβέρνηση μπορεί να παίξει. Ένα σύστημα μέσων ενημέρωσης θέλει φαινομενική ποικιλομορφία που κρύβει μια πραγματική ομοιομορφία. Η προσεκτική εξέταση του σύγχρονου μιντιακού-βιομηχανικού συμπλέγματος. (M.Μ.Ε., Social Media - Κυβέρνηση/Πολιτικές φράξιες & διαπλοκή) αποκαλύπτει πώς συμβαίνει αυτό.

Χιλιάδες δήθεν ανεξάρτητα μέσα ενημέρωσης ανήκουν σε μια χούφτα συμφερόντων και ως τέτοια μπορούν να παραταχθούν σαν καλειδοσκόπιο, ώστε να παρουσιάσουν πολλές φαινομενικά διαφορετικές απόψεις, που παίζουν η μία με την άλλη, για να παρακινήσουν τον πληθυσμό-στόχο να καταλήξει στο επιθυμητό για τις ίδιες αποτέλεσμα... [πηγή]

Η μόνη θεραπεία είναι η αλήθεια και μόνο η αλήθεια. Αν οι κυβερνητικοί λογοκριτές αφεθούν να κάνουν το δικό τους, δεν θα υπάρχουν πια Διακηρύξεις των Δικαιωμάτων και ανθρωπιά στις κοινωνίες και τις κοινότητές μας.

Ανατροπή Τώρα!