30 Μαΐ 2023

Έτρωγαν ανθρώπους! Αηδιαστικό! Έφαγαν ανθρώπους! Δεν ήμουν ενήμερη για τίποτα. Για τις δολοφονίες, ναι, αλλά έφαγαν ανθρώπους!"


Τον Αύγουστο του 2009, η 21χρονη τότε super model, Gabriela Rico Jimenez ξέσπασε σε πολυτελές ξενοδοχείο και κατηγόρησε τη βασίλισσα της Αγγλίας για κανιβαλισμό.




Η κοπέλα, η οποία φαινόταν σοκαρισμένη, φώναζε ότι ήθελε την ελευθερία της και επέμενε να ισχυρίζεται ότι έτρωγαν ανθρώπους, αναφερόμενη επανειλημμένα στη βασίλισσα Ελισάβετ Β' της Αγγλίας, μεταξύ άλλων.

Ένα από τα πράγματα που είπε ήταν ότι "όλα ξεκίνησαν το 2001, αυτός που γνωρίζει την αλήθεια για το τι πραγματικά συνέβη είναι ο Carlos Slim" (ο άνθρωπος που κατέχει την Telmex, μια τηλεφωνική εταιρεία πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων και άλλες επιχειρήσεις).

Ο Κάρλος Σλιμ είναι μέλος της μεξικανικής ελίτ και έχει περιουσία 53 δισεκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ. Μπορείτε να τον ελέγξετε στη Wikipedia. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι θύμα ελέγχου του μυαλού. Παρατήρησα κάποια ορθογραφικά λάθη όπως "discusting" Πιστεύω ότι η χρήση των αγγλικών από τον μεταφραστή ήταν λανθασμένη λόγω του ότι είναι δεύτερη γλώσσα, αλλά μπορώ να επιβεβαιώσω την αυθεντικότητα της μετάφρασης.

"ΈΦΑΓΑΝ ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ! DISGUSTING! ΕΦΑΓΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!...ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΣΑΡΚΑ!"

Τελικά η Gabriela Rico Jiménez,η γυναίκα που συνελήφθη έξω από ένα ξενοδοχείο Στο Μοντερέι, βοηθήθηκε από την αστυνομία DIF του Μοντερέι, και αφού κρατήθηκε στη φυλακή από την περιφερειακή αστυνομία στάλθηκε στο ψυχιατρικό κέντρο της αποικίας του Μπουένος Άιρες όπου θα παραμείνει επ' αόριστον μέχρι να ..."λάβει βοήθεια και να μπορεί να φροντιστεί καλά".

Προσευχηθείτε γι' αυτήν και για όλα τα θύματα της Σατανιστικής Τελετουργικής Κακοποίησης.[π] Το βίντεο στο YouTube από το σπανόφωνο ιστολόγιο με την ονομασία "The Black Manik", με την Gabriela Rico Jimenez να εκλιπαρεί για βοήθεια :




Τι συνέβη στην Gabriela Rico Jimenez


Το γεγονός αυτό έλαβε χώρα τον Αύγουστο του 2009 στο Monterrey Nuevo Leon του Μεξικό μπροστά από ένα ξενοδοχείο που βρίσκεται στην οδό Ocampo μεταξύ της λεωφόρου Cuauhtémoc και της Pino Suárez. Στο δελτίο ειδήσεων εμφανίζεται μια νεαρή γυναίκα με το όνομα Gabriela Rico Jimenez να ουρλιάζει μπροστά από ένα πολυτελές ξενοδοχείο.




Εκλιπαρεί επανειλημμένα για την ελευθερία της και ισχυρίζεται ότι την κρατούσαν παρά τη θέλησή της. Υποστηρίζει επίσης δολοφονίες και κανιβαλισμό, και αναφέρει μερικά πολύ μεγάλα ονόματα στις κατηγορίες της. Τα περισσότερα δημόσια ξεσπάσματα όπως αυτό μπορούν να αποδοθούν σε ψυχική ασθένεια ή κατάχρηση ουσιών, αλλά οι ισχυρισμοί της Γκαμπριέλα είναι συνεπείς και κάπως συνεκτικοί, και μιλάει με τέτοια φρίκη και πεποίθηση, που αισθάνομαι υποχρεωμένη να εξετάσω περαιτέρω την αξιοπιστία της.

Το βίντεο στο YouTube με την Gabriela Rico Jimenez να εκλιπαρεί για βοήθεια : Το κλιπ του YouTube με το δελτίο ειδήσεων είναι προφανώς στα ισπανικά με αγγλικούς υπότιτλους :




Αφηγητής: Ας ακούσουμε τι φώναζε αυτό το νεαρό κορίτσι στο δρόμο :

Gabriela: "Ήθελα την ελευθερία μου. Το Μοντερέι με απελευθέρωσε, αλλά μου κόστισε πολλή δουλειά. Ήμουν στην Πόλη του Μεξικού για ένα χρόνο και τέσσερις μήνες. Όλα αυτά ξεκίνησαν στα μέσα του 2001".

"Με το ζόρι θυμάμαι. Ήταν νέοι και ισχυροί και τους σκότωσαν. Χτυπούσα τις πόρτες. Αυτό που ήθελα ήταν η ελευθερία μου. Θέλω την ελευθερία μου".

"Ο Κάρλος Σλιμ ήξερε γι' αυτό. Θέλω την ελευθερία μου. Πονάει η ψυχή μου που τον πήραν μακριά". (η αστυνομία ήδη φτάνει και αρχίζει να πλησιάζει τη Γκαμπριέλα)

"Αφήστε με ήσυχη. Με πήγαν ήδη στο αστυνομικό τμήμα και εκεί μου είπαν ότι δεν ήξεραν τίποτα! Με πήγαν στο Γενικό Νοσοκομείο. (Η Γκαμπριέλα δείχνει τον αστυνομικό) Εσείς! Εσείς ήσασταν εκεί! Πήγαινε φέρε το -------! Εσύ σκότωσες τον Mouriño!"

"Μου είπαν ποιον σκότωσαν; Τη βασίλισσα της Αγγλίας; Τη βασίλισσα της Γερμανίας; Σκότωσαν τις πριγκίπισσες και τον Μίκυ Μάους; Ήταν και αυτός! (Η Γκαμπριέλα δείχνει έναν αξιωματικό)

"Τι; Τίποτα δεν πρόκειται να έρθει εδώ. Οι άνθρωποι από εκεί που έρχεστε είναι τρελοί! Σκότωσαν πολλούς ανθρώπους. Θάνατος σε τέτοιου είδους ανθρώπους! Φύγε!"

"Έτρωγαν ανθρώπους! Αηδιαστικό! Έφαγαν ανθρώπους! Δεν ήμουν ενήμερη για τίποτα. Για τις δολοφονίες, ναι, αλλά έφαγαν ανθρώπους! Ανθρώπους! Μυρίζουν σαν ανθρώπινη σάρκα!"

(Γυναίκα αξιωματικός πλησιάζει τη Γκαμπριέλα)

"Δεν πρόκειται να με πάρετε μέχρι να ξεκαθαριστεί αυτό! Με πήγατε ήδη εκεί! Αφήστε με να φύγω!"

(Γυναίκα αξιωματικός αρπάζει την αγωνιζόμενη Γκαμπριέλα και την οδηγεί σε ένα θωρακισμένο όχημα)

Αφηγητής: Η Γκαμπριέλα είναι η μόνη που μπορεί να βγει από την κρυψώνα της, η οποία, όπως είδατε πριν από λίγο, προσπάθησε να επιτεθεί στην αστυνομικό που κατάφερε να την πάρει.

Τι συνέβη στην Gabriela Rico Jimenez; Πού βρίσκεται τώρα;

Η Gabriela Rico Jimenez αναφέρεται ως "μοντέλο" σε διάφορους ιστότοπους, αν και δεν μπορεί να βρεθεί καμία επίσημη καταγραφή της ύπαρξής της στο διαδίκτυο, εκτός από το δελτίο ειδήσεων που την αναφέρει ονομαστικά.

Η λεζάντα του βίντεο στο YouTube δίνει την ακόλουθη περιγραφή για το πού βρισκόταν, χωρίς καμία αναφορά:

"ΤΙ ΤΗΣ ΣΥΝΈΒΗ ΤΟ 2013; Τελικά η Gabriela Rico Jiménez, η γυναίκα που συνελήφθη έξω από ένα ξενοδοχείο Στο Μοντερέι, βοηθήθηκε από την αστυνομία DIF του Μοντερέι, και αφού κρατήθηκε στη φυλακή από την περιφερειακή αστυνομία στάλθηκε στο ψυχιατρικό κέντρο της αποικίας του Μπουένος Άιρες όπου θα παραμείνει επ' αόριστον μέχρι να λάβει "Βοήθεια και να μπορεί να φροντιστεί καλά".

-Η Γκαμπριέλα αναφέρει το όνομα "Κάρλος Σλιμ". Ο Carlos Slim Helú είναι ένας Μεξικανός μεγαλοεπιχειρηματίας λιβανέζικης καταγωγής. Είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος στο Μεξικό και ήταν ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο από το 2010 έως το 2013. Έχει έναν γιο, τον Κάρλος Σλιμ Ντομίτ, ο οποίος είναι πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της πολυεθνικής εταιρείας του πατέρα του.

-Ο "Mouriño" που ισχυρίζεται η Gabriela ότι δολοφονήθηκε είναι ο Juan Camilo Mouriño Terrazo, ο οποίος ήταν Μεξικανός πολιτικός που πρόσκειται στο Κόμμα Εθνικής Δράσης (PAN) και υπουργός Εσωτερικών στο υπουργικό συμβούλιο του προέδρου Felipe Calderón. Σκοτώθηκε στη συντριβή του Learjet στην Πόλη του Μεξικού τον Νοέμβριο του 2008. Το κυβερνητικό αεροσκάφος στο οποίο επέβαινε συνετρίβη σε ώρα αιχμής υπό μυστηριώδεις συνθήκες. Υπήρξαν δεκαέξι νεκροί - και οι εννέα επιβαίνοντες και οι επτά άνθρωποι στο έδαφος έχασαν τη ζωή τους. Ο Juan Camilo Mouriño ήταν 37 ετών. Ως "ισχυρός άνδρας" του προέδρου Φελίπε Καλδερόν, είχε ηγηθεί της κυβερνητικής εκστρατείας κατά των ισχυρών και βίαιων συμμοριών ναρκωτικών του Μεξικού.

-Οι θεωρίες συνωμοσίας των Illuminati αναφέρουν συχνά τη βρετανική μοναρχία, μεταξύ άλλων, καθώς και τον συμβολισμό της Disney. Υπάρχει επίσης μια φήμη ότι ο πρίγκιπας Φίλιππος, σύζυγος της βασίλισσας, είπε κάποτε ότι "ο κανιβαλισμός είναι μια ριζοσπαστική αλλά ρεαλιστική λύση στο πρόβλημα του υπερπληθυσμού".

**Υπάρχει η μαρτυρία ενός υποτιθέμενου μάρτυρα της κατάρρευσης της Γκαμπριέλα σε ένα ισπανόφωνο ιστολόγιο με την ονομασία "The Black Manik". Ένας φοιτητής της Νομικής ισχυρίζεται ότι μίλησε με την Γκαμπριέλα και δίνει την ακόλουθη (μεταφρασμένη από το Google στα αγγλικά) περιγραφή της αλληλεπίδρασής τους :**

ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ 26/06/2015 :


Ένας μάρτυρας μιλάει μετά από πολύ καιρό (δεν θα αποκαλύψω το όνομά του για ευνόητους λόγους), το άτομο αυτό μας είπε τι έζησε σε πρώτο πρόσωπο αφού πλησίασε την Γκαμπριέλα με σκοπό να τη βοηθήσει, αφήνω τη μαρτυρία σε σας :

"Εκείνη την εποχή, βρισκόμουν στον ίδιο χώρο όπου μεταφέρθηκε η κοπέλα μετά τη σύλληψή της, έκανα τις πρακτικές μου σε εκείνο το χώρο (είμαι πτυχιούχος νομικής) θυμάμαι ακόμα το πρόσωπό της γεμάτο απόγνωση, φόβο, αγωνία. Ένιωθε πολύ κουρασμένη από το περιβάλλον και ένα περίεργο συναίσθημα.

Την πλησίασα και της έκανα κάποιες ερωτήσεις, όνομα αν ήξερα πού ζούσε κ.λπ., μου είπε : "ήμασταν όλοι νεκροί, ότι ήμασταν όλοι νεκροί, ότι ήμασταν ανάμεσά τους", μεταξύ άλλων σπάνια πράγματα ... που απλά με άφησαν παράλυτο...

Μετά από 20 λεπτά που ήμουν μαζί της, έφτασαν κάποιοι ψηλοί, καλοντυμένοι άνθρωποι, οι οποίοι ουσιαστικά με τράβηξαν έξω από εκεί, τους ρώτησα γιατί το έκαναν αυτό, αφού επρόκειτο απλώς για ένα φτωχό κορίτσι με ψυχική διαταραχή. Ρώτησα που την πήγαιναν, μου είπαν ότι δεν ήταν δουλειά μου να αποσυρθώ, όταν με άφησαν με σταμάτησαν και με ρώτησαν τι μου είχε πει, τους απάντησα παράλογα και έφυγα τρέχοντας. Την επόμενη μέρα πήγα στους ανώτερους αξιωματικούς του υπουργείου και τους είπα για το θέμα και ήθελα πληροφορίες γιατί το ζήτησε η οικογένεια της κοπέλας, και αυτοί απλά γέλασαν και είπαν : "Αλήθεια, αν δεν υπάρχει, δεν υπήρξε ποτέ, και δεν εργάζεστε εδώ ...".

Ανατρίχιασα και έφυγα, άφησα τα πάντα και έφυγα από το Μοντερέι ... Είχα ένα προαίσθημα, ότι αυτό που συνέβη εκείνες τις μέρες και αυτό που είπε εκείνη η κοπέλα ήταν αλήθεια. Όπως μπορούσα, άφησα τα πάντα και έφυγα από εκεί.

Μου είπε ότι στο Μοντερέι υπάρχει ένα είδος υπόγειας βάσης όπου ζουν και τακτικά κλέβουν τα παιδιά ως τροφή και άλλα πράγματα ... Λόγω του επαγγέλματός μου δεν τολμώ να αποκαλύψω τη συνάντησή μου, έχω οικογένεια και παιδιά που εξαρτώνται από μένα και για λόγους λογικής και φήμης δεν μπορώ. Θα ήθελα να βγω έξω και να το διαδώσω στους τέσσερις ανέμους, αλλά η κοινωνία θα με αποκαλούσε τρελό, αν και έχω τα σημάδια της επίθεσης. Υπάρχουν νύχτες που απλά δεν μπορώ να κοιμηθώ.

Έχω το ίδιο συναίσθημα, το ίδιο συναίσθημα όταν τους είδα την πρώτη φορά. Είναι σαν προαίσθημα, εκτιμάται ότι δεν με κρίνουν ως τρελό που τους το λέω, μόνο εγώ και όσοι ήταν μαζί μου εκείνη την ώρα ξέρουν τι συνέβη... Αυτοί είναι τέρατα (τουλάχιστον), αυτός που μου επιτέθηκε ήταν τέρας, αν με έβρισκε μόνο θα είχα πεθάνει, αφού ένα τέτοιο σχέδιο ήρθε στα χέρια μου".

Τι πιστεύετε ότι συνέβη στην Γκαμπριέλα; [πηγή]


Η μυστηριώδης εξαφάνιση του μεξικανικού σούπερ μόντελ Gabriela Rico Jiménez


Το πρωί της 4ης Αυγούστου 2009 οι τηλεθεατές στην πόλη Μοντερέι του Μεξικού σοκαρίστηκαν και προβληματίστηκαν από ένα τμήμα των τοπικών ειδήσεων σχετικά με ένα γεγονός που έλαβε χώρα έξω από ένα πολυτελές ξενοδοχείο του Μοντερέι, το Fiesta Inn. Το ειδησεογραφικό απόσπασμα δείχνει μια πολύ ταραγμένη νεαρή γυναίκα, η οποία ήταν πολύ ψηλή και πολύ αδύνατη και φορούσε ένα σκισμένο πουκάμισο που έγραφε "Yum Yum". Η γυναίκα παραληρούσε και περπατούσε αλλοπρόσαλλα. Κάποιοι περαστικοί τράβηξαν βίντεο που έφτασε στις τοπικές πρωινές ειδήσεις. Δεν χρειάζεται να είναι κανείς εξοικειωμένος με την ισπανική γλώσσα για να νιώσει τη σύγχυση, την απόγνωση και την απογοήτευση αυτής της νεαρής γυναίκας :




Ακολουθεί η απομαγνητοφώνηση των όσων έλεγε η νεαρή γυναίκα, από τη μεγαλύτερη από τις λίγες διαθέσιμες βιντεοσκοπήσεις. Η νεαρή γυναίκα ξεκινά:

"Ήθελα την ελευθερία μου. Το Μοντερέι με απελευθέρωσε, αλλά μου κόστισε πολλή δουλειά. Ήμουν στην Πόλη του Μεξικού για ένα χρόνο και τέσσερις μήνες. Όλα αυτά ξεκίνησαν στα μέσα του 2001. Θυμάμαι ελάχιστα. Ήταν νέοι και ισχυροί και τους σκότωσαν. Χτυπούσα τις πόρτες. Αυτό που ήθελα ήταν η ελευθερία μου. Θέλω την ελευθερία μου. Ο Κάρλος Σλιμ ήξερε γι' αυτό. Θέλω την ελευθερία μου. Πονάει η ψυχή μου που μου τον πήραν".

Στη συνέχεια έφτασε η αστυνομία και άρχισε να πλησιάζει την ταραγμένη νεαρή γυναίκα. Εκείνη συνέχισε:

"Αφήστε με ήσυχη. Με πήγαν ήδη στο αστυνομικό τμήμα και εκεί μου είπαν ότι δεν ήξεραν τίποτα! Με πήγαν στο Γενικό Νοσοκομείο".

Στη συνέχεια η γυναίκα έδειξε έναν αστυνομικό. Συνέχισε να φωνάζει:

"Εσύ! Ήσουν εκεί! Πήγαινε να πάρεις το ---! Εσύ σκότωσες τον Mouriño! Μου είπαν ποιον σκότωσαν; Τη βασίλισσα της Αγγλίας; Τη βασίλισσα της Γερμανίας; Σκότωσαν τις πριγκίπισσες και τον Μίκυ Μάους; Ήταν και αυτός! Τι; Τι; Τίποτα δεν πρόκειται να έρθει εδώ. Οι άνθρωποι από εκεί που έρχεσαι είναι τρελοί! Σκότωσαν πολλούς ανθρώπους. Θάνατος σε τέτοιους ανθρώπους! Φύγετε! Έφαγαν ανθρώπους! Αηδιαστικό! Έφαγαν ανθρώπους! Δεν ήμουν ενήμερη για τίποτα. Για τους φόνους, ναι, αλλά έφαγαν ανθρώπους! Ανθρώπους! Μυρίζουν σαν ανθρώπινη σάρκα!"

Μια γεροδεμένη γυναίκα αστυνομικός, με τραβηγμένα πίσω μουσταρδί μαλλιά, πλησίασε τότε την παραληρούσα νεαρή γυναίκα.

"Δεν πρόκειται να με πάρετε μέχρι να ξεκαθαριστεί αυτό! Με πήγατε ήδη εκεί! Αφήστε με να φύγω!"

Η γυναίκα σπρώχτηκε σε ένα αστυνομικό όχημα και την πήραν μακριά.

Οι δημοσιογράφοι αναγνώρισαν τη νεαρή γυναίκα ως Gabriela Rico Jiménez. Όταν η ιστορία αυτή κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, υπήρχαν πολλές περιγραφές της Gabriela. Ερασιτέχνες δημοσιογράφοι και περιθωριακοί ερευνητές άκουσαν για το περιστατικό και θέλησαν να ερευνήσουν περαιτέρω, ξεκινώντας με το να πάρουν το ιστορικό αυτής της μυστηριώδους φλύαρης γυναίκας. Η Gabriela περιγράφηκε ως ένα μεξικανικό σούπερ μόντελ, στην ίδια κατηγορία με την Christy Turlington, τη Linda Evangelista ή τη Naomi Campbell. Οι bloggers της εποχής υποστηρίζουν ότι η Gabriela είχε μια καριέρα που την οδήγησε στις πασαρέλες μόδας της Πόλης του Μεξικού, του Παρισιού και της Νέας Υόρκης και ότι είχε εμφανιστεί στο εξώφυλλο της μεξικανικής έκδοσης του περιοδικού Cosmopolitan.

Μια αναζήτηση στο διαδίκτυο το 2022 δεν παρέχει καμία απόδειξη ότι η Γκαμπριέλα είχε οποιαδήποτε καριέρα μοντέλου και οι σύγχρονοι ερευνητές δεν μπορούν καν να βρουν ένα πρακτορείο ή έναν ατζέντη που χρησιμοποίησε για τις υποτιθέμενες πολλές κρατήσεις της. Ορισμένες από τις παλαιότερες αναρτήσεις σε ιστολόγια και άρθρα έχουν αναφορές, αλλά οι σύνδεσμοι είτε είναι σπασμένοι είτε οι ιστότοποι έχουν καταργηθεί. Η ιστορία της Γκαμπριέλα στο σύγχρονο διαδίκτυο αρχίζει περιέργως με τον προφανή κλονισμό της μπροστά από το ξενοδοχείο του Μοντερέι. Ορισμένοι ερευνητές πιστεύουν ότι οποιαδήποτε ιστορία της Γκαμπριέλα μπορεί να είχε, πριν από το διάσημο περιστατικό, σβηστεί από το διαδίκτυο.

Μετά το συμβάν στο Fiesta Inn, πολλοί έχουν αναλύσει τα νοήματα πίσω από αυτά που έλεγε η Γκαμπριέλα και έχουν προσπαθήσει να δώσουν ένα πλαίσιο. Ορισμένοι πιστεύουν ότι είχε διαφύγει από κάποιου είδους κατάσταση εμπορίας ανθρώπων ή ότι κρατούνταν φυλακισμένη. Ως σούπερ μόντελ, η Γκαμπριέλα μπορεί κάλλιστα να κινούνταν στους ελίτ κοινωνικούς κύκλους του Μεξικού και η ζωή της μπορεί να διασταυρωνόταν με τις ζωές των πιο ισχυρών και διαβόητων στο Μεξικό και όχι μόνο. Έκανε κάποιους ανησυχητικούς ισχυρισμούς και φαίνεται να έχει χτυπήσει πολλά σημεία στα οποία αρέσκονται να εμβαθύνουν οι ερευνητές θεωριών συνωμοσίας και οι περιθωριακοί ερευνητές : Η βρετανική βασιλική οικογένεια, η Disney, με την αναφορά της στον Μίκυ Μάους, και ο κανιβαλισμός που ασκείται από τις ελίτ.

Ιδιαίτερη μνεία έκανε η Γκαμπριέλα στις αναφορές της σε ισχυρούς Μεξικανούς. Επιβεβαιώνει: "Ο Κάρλος Σλιμ γνώριζε γι' αυτό". Κατά τη στιγμή αυτής της προφανούς κατάρρευσης, ο Carlos Slim ήταν ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο. Οι υπερπλούσιοι έχουν πάντα ιστορίες που κυκλοφορούν γι' αυτούς, ισχυριζόμενες πολλά διαφορετικά πράγματα. Υπήρχε μια φήμη στο διαδίκτυο που κυκλοφορούσε ότι η Gabriela μπορεί να ήταν κοντά σε έναν από τους γιους του Carlos Slim, και επειδή ήταν κοντά του είχε πρόσβαση σε πολλές εσωτερικές πληροφορίες, μερικές από τις οποίες μπορεί να ήταν συμβιβαστικές για την οικογένεια Slim και τα επιχειρηματικά της συμφέροντα. Η Γκαμπριέλα ανέφερε επίσης το όνομα Mouriño στο δημόσιο διάγγελμά της. Ο Juan Camilo Mouriño Terrazo ήταν Μεξικανός πολιτικός που πρόσκειται στο Κόμμα Εθνικής Δράσης, ή PAN, και διετέλεσε υπουργός Εσωτερικών στο υπουργικό συμβούλιο του προέδρου Felipe Calderón. Πέθανε τον Νοέμβριο του 2008, όταν το μικρό ιδιωτικό αεροπλάνο στο οποίο επέβαινε συνετρίβη σε ώρα αιχμής στην Πόλη του Μεξικού υπό πολύ μυστηριώδεις συνθήκες. Στο υποτιθέμενο αυτό ατύχημα υπήρξαν δεκαέξι νεκροί: και οι εννέα επιβαίνοντες στο αεροπλάνο έχασαν τη ζωή τους μαζί με επτά ανθρώπους στο έδαφος. Ο Juan Camilo Mouriño ήταν μόλις 37 ετών. Ως "ισχυρός άνδρας" του προέδρου Φελίπε Καλδερόν, ο υπουργός Μουρίνιο ηγείτο της κυβερνητικής εκστρατείας κατά των ισχυρών καρτέλ ναρκωτικών του Μεξικού. Μήπως η Γκαμπριέλα γνώριζε κάτι σημαντικό για αυτόν τον μυστηριώδη θάνατο;

Λίγες ημέρες αφότου η τοπική τηλεόραση μετέδωσε την κατάρρευση της Gabriela και αφού το περιστατικό πήρε τη δική του ζωή στο διαδίκτυο, οι ερευνητές ήταν περίεργοι για την τύχη της Gabriela. Τι της συνέβη; Γνωρίζουμε με βεβαιότητα ότι την πήρε η αστυνομία. Λίγες εβδομάδες μετά την εξαφάνιση της Γκαμπριέλα, εμφανίστηκε στο διαδίκτυο μια δήλωση από κάποιον που ισχυριζόταν ότι είχε δει το σούπερ μόντελ στο τοπικό αστυνομικό τμήμα. Ο άνδρας, ο οποίος ήταν δικηγόρος και επισκεπτόταν έναν πελάτη του εκείνη την περίοδο, είχε να πει τα εξής, μεταφρασμένα από τα ισπανικά :

"Εκείνη την εποχή, βρισκόμουν στο ίδιο μέρος όπου μεταφέρθηκε η κοπέλα μετά τη σύλληψή της, έκανα την πρακτική μου σε εκείνο το μέρος -έχω πτυχίο νομικής- θυμάμαι ακόμα το πρόσωπό της γεμάτο απόγνωση, φόβο, αγωνία. Όντας μπροστά της, ένιωσα από αυτήν ένα πολύ βαρύ και παράξενο συναίσθημα. Την πλησίασα και της έκανα κάποιες ερωτήσεις, αν ήξερε πού ζούσε κ.λπ. Μου είπε ότι ήμασταν όλοι ήδη νεκροί, ότι όλοι ήμασταν, ότι τους ανήκαμε, μεταξύ άλλων πολύ περίεργων πραγμάτων... που απλά με άφησαν παράλυτο. Μετά από 20 λεπτά που ήμουν μαζί της, έφτασαν κάποιοι ψηλοί, καλοντυμένοι τύποι. Πρακτικά με ανάγκασαν να φύγω από εκεί. Ρώτησα γιατί τα έκαναν όλα αυτά, αφού ήταν απλά ένα φτωχό κορίτσι με ψυχική διαταραχή. Ρώτησα πού την πήγαιναν. Μου είπαν ότι δεν ήταν δική μου δουλειά και ότι ήταν για το καλό μου να την αφήσω. Όταν απομακρύνθηκα, με σταμάτησαν και με ρώτησαν τι μου είχε πει. Απάντησα μόνο "τρελά πράγματα" και έφυγα τρέχοντας. Την επόμενη μέρα πήγα στους υψηλόβαθμους αξιωματούχους του υπουργείου και τους είπα για το θέμα και ότι ήθελα πληροφορίες επειδή το ζήτησε η οικογένεια της κοπέλας. Εκείνοι απλώς γέλασαν και είπαν: "Αλήθεια; Δεν υπάρχει, δεν υπήρξε ποτέ και δεν εργάζεστε εδώ".

Πήρα μια ανατριχίλα και έφυγα. Άφησα τα πάντα και έφυγα από το Μοντερέι. Είχα ένα προαίσθημα ότι αυτό που συνέβη εκείνες τις μέρες και αυτό που είπε εκείνη η κοπέλα ήταν αλήθεια. Όπως μπορούσα, άφησα τα πάντα και έφυγα από εκεί. Μου είπε ότι στο Μοντερέι υπάρχει ένα είδος υπόγειας βάσης όπου ζουν και τακτικά κλέβουν παιδιά για φαγητό και άλλα πράγματα. Λόγω του επαγγέλματός μου, δεν τολμώ να αποκαλύψω τη συνάντησή μου. Έχω οικογένεια και παιδιά που εξαρτώνται από εμένα και για λόγους λογικής και φήμης δεν μπορώ. Θα ήθελα να βγω και να το διαδώσω στους 4 ανέμους, αλλά η κοινωνία θα με χαρακτήριζε τρελό, παρόλο που έχω τα σημάδια της επίθεσης, η πλάτη μου πονάει ακόμα λίγο, υπάρχουν νύχτες που δεν μπορώ να κοιμηθώ. Έχω το ίδιο συναίσθημα, το ίδιο συναίσθημα όταν τους είδα για πρώτη φορά, είναι σαν προαίσθημα. Εκτιμώ ότι δεν με κρίνετε ως τρελό που σας το λέω αυτό. Μόνο εγώ και εκείνοι που ήταν μαζί μου εκείνη τη στιγμή ξέρουν τι συνέβη. Αυτά είναι τέρατα, τουλάχιστον αυτός που μου επιτέθηκε ήταν τέρας. Αν με έβρισκε μόνο μου θα με είχε σκοτώσει".


Είναι νόμιμη αυτή η ανώνυμη διαδικτυακή πηγή; Τι πραγματικά συνέβη στην Γκαμπριέλα μετά τη σύλληψή της από την αστυνομία; Υπάρχει αναφορά ότι μεταφέρθηκε σε ψυχιατρική κλινική στην Colonia Buenos Aires. Εδώ είναι που η ιστορία παίρνει μια τροπή, τουλάχιστον για τους αγγλόφωνους bloggers και ερευνητές.

Η αναφορά των λέξεων "Μπουένος Άιρες" οδήγησε κάποιους ανθρώπους να πιστέψουν ότι η Γκαμπριέλα οδηγήθηκε σε κάποιο είδος εγκαταστάσεων της MK-Ultra ή των Illuminati στην Αργεντινή, όπου "εξαφανίστηκε". Αυτό το σκέλος της ιστορίας έχει εξελιχθεί σε κάτι με πολλαπλές λαγότρυπες. Το μόνο πρόβλημα με αυτό είναι ότι οι αγγλόφωνοι ερευνητές δεν ήταν εξοικειωμένοι με τη λέξη "colonia" που χρησιμοποιείται σε μεξικανικό πλαίσιο. Η λέξη "Colonia" αναφέρεται σε μια γειτονιά ή συνοικία μιας πόλης. Στο Μοντερέι υπάρχει μια γειτονιά που ονομάζεται Μπουένος Άιρες και εκεί υπάρχει ένα ψυχιατρείο. Ένας άλλος διαδικτυακός ερευνητής βρήκε μια γυναίκα με το όνομα Gabriela Rico Jiménez σε ένα νοσοκομείο στη Ciudad Juárez, αλλά η φωτογραφία της γυναίκας στο Juárez δεν είναι αυτή του εν λόγω σούπερ μόντελ. Ακόμη μια άλλη διαδικτυακή θεωρία υποστηρίζει ότι η Gabriela μεταφέρθηκε πέρα από τα σύνορα των ΗΠΑ στην Αριζόνα και πυροβολήθηκε στην ιδιοκτησία ενός εργοστασίου τσιμέντου που ανήκει στον Μεξικανό δισεκατομμυριούχο Carlos Slim, τον οποίο η Gabriela ανέφερε στο παραλήρημά της. Υπάρχουν πολλές άλλες θεωρίες σχετικά με την τύχη της Gabriela, οι οποίες έκτοτε έχουν εξαφανιστεί από το διαδίκτυο.

Τα πάντα σχετικά με αυτή την υπόθεση είναι παράξενα και πολύ λίγα από αυτά βγάζουν νόημα. Ήταν η Gabriela απλώς ένα μεθυσμένο ή ψυχικά άρρωστο άτομο χωρίς ιστορικό; Μήπως τελικά απελευθερώθηκε από τα αφεντικά της ελίτ που την έλεγχαν; Ήταν αυτή η γυναίκα μια παραληρητική θεωρητικός συνωμοσίας που κατέρρευσε υπό το βάρος της έρευνάς της; Ήταν η Γκαμπριέλα θύμα κάποιου είδους μυστικού πειράματος ελέγχου του νου; Μήπως αυτό το νεαρό σούπερ μόντελ ήξερε και έβλεπε πάρα πολλά; Ίσως να μην μάθουμε ποτέ όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για τη μυστηριώδη εξαφάνιση της Gabriela Rico Jiménez...

ΑΝΑΦΟΡΕΣ :

TV Azteca

Reddit

Yoshimitsu Caleon Blog

The Black Manik Blog**


Πηγή - Μετάφραση/σύζευξη/διαμόρφωση : Α.Τ.