9 Μαΐ 2023

Βάλτε μία κάλπη στα υποκαταστήματα Τραπεζών για να είναι πιο καθαρή η εκλογική αναμέτρηση...


Η κυνοβουλευτική 'δειμοκρατία' είναι η δικτατορία της μετριοκρατίας


Για όσους αφελείς θεωρούν ότι η κοινοβουλευτική δημοκρατία είναι πολιτικό σύστημα πού τάχα εκφράζει την βούληση των πολιτών, να τους ενημερώσουμε ότι δεν πληροί ούτε τα στοιχειώδη κριτήρια για να αποκαλείται πολίτευμα.


Από την στιγμή που δεν υφίσταται ο θεσμός της ανακλητότητος των βουλευτών, οιοσδήποτε εκλεγεί, κάνει ό,τι θέλει, και οι εντολείς του-ψηφοφόροι απλώς δικαιούνται μετά 4 έτη να μην τον επανεκλέξουν.

Στην ουσία πρόκειται για τυραννία με κοινοβουλευτικό μανδύα. Καμία ποινική ευθύνη δεν φέρει ο εκλεγμένος σε περίπτωση που νομοθετήσει τα αντίθετα απ' αυτά που υπεσχέθη.

Ακόμη και σε ένα απλό πληρεξούσιο, ανά πάσα στιγμή μπορείς να ανακαλέσεις την εντολή
που έδωσες στον εντολοδόχο. Αλλά στην κοινοβουλευτική δημοκρατία δεν μπορείς να ανακαλέσεις τον βουλευτή που ψήφισες. Ο βουλευτής όμως μπορεί να ανακαλέσει τις προεκλογικές υποσχέσεις που έδωσε.

Ο κοινοβουλευτισμός είναι ολιγαρχική παγίδα, είναι η δικτατορία της μετριοκρατίας, είναι η συλλογική απάρνηση των πολιτών στην ενεργή άσκηση της εξουσίας, πρόκειται για ανάθεση της ζωής των πολιτών στα χέρια εκπροσώπων που αποκτούν το ακαταλόγιστο. Είναι η χειρότερη δικτατορία διότι είναι συλλογική δικτατορία.

Η κοινοβουλευτική δημοκρατία αναπαράγει ένα σύστημα πολιτικών προνομίων της ολιγαρχίας εις βάρος των πολιτών. Το χειρότερο όλων είναι ότι εγκλωβίζει τους πολίτες σε ένα θεσμικό πλαίσιο το οποίο αναπαράγει την αυταπάτη της λαϊκής κυριαρχίας.

Το μεγαλύτερο έγκλημα που έχουν διαπράξει σήμερα οι δημοκράτες στην Ελλάδα είναι ότι έχουν διαγράψει τα μαθήματα της Γαλλικής Επαναστάσεως.

Όταν ένας θεσμός δεν εκπροσωπεί τον λαό, και καταπιέζει τις λαϊκές τάξεις, καταργείται ο θεσμός και ανοικοδομούνται νέοι θεσμοί. Δεν περιθωριοποιείται ο λαός για να διατηρείται ένας παρωχημένος θεσμός. [π]


Ποιος βγάζει κυβέρνηση; Σίγουρα όχι οι ψηφοφόροι



Δεν ξέρω αν αντιλαμβάνεστε τι γίνεται εδώ πέρα και πόσο σημαντικό είναι αυτό το δεδομένο : Η Singular Logic, σήμερα ανήκει στον όμιλο Alpha Bank. Πριν ανήκε στον όμιλο Μarfin και ακόμη παλιότερα, στον όμιλο Eurobank.  Με λίγα λόγια, ειναι μία εταιρεία των τραπεζιτών, οι οποίοι έχουν τον ΑΠΟΛΥΤΟ έλεγχο, στην διεξαγωγή και την τελική διαμόρφωση του εκλογικού αποτελέσματος!



Όταν μιλάμε όμως για τραπεζίτες, έχουμε να κάνουμε και με ένα ακόμα πολύ πιο σοβαρό δεδομένο. Από το 2013, (μετά την πρώτη φάση ανακεφαλαιοποίησης), το Ελληνικό κράτος, μέσω του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ), έγινε ο βασικός μέτοχος όλων των μεγάλων τραπεζών, με ποσοστά που κυμαίνονται από 85% (ETE, ALPHA, Πειραιώς) έως και 98,5% για την Eurobank (το ποσοστό αυτό μειώθηκε στην συνέχεια λόγω της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου –ΑΜΚ– που πραγματοποίησαν οι τράπεζες).

Η ΕΚΤ είναι ο βασικός μέτοχος, της εταιρείας που διεξάγει τις εκλογές της χώρας!


Μία εκλογική διαδικασία, τα αποτελέσματα της οποίας βγάζουν όλους αυτούς τους υποτακτικούς διαχειριστές/μαριονέτες των συμφερόντων των δανειστών, ελέγχεται ΑΠΟΛΥΤΑ από τους δανειστές (από το 1981 έως και σήμερα, με απευθείας ανάθεση από το ΥΠ.ΕΣ..) και χωρίς να υπάρχει κάπου  επιτροπή επαλήθευσης των αποτελεσμάτων, που δίνει η συγκεκριμένη εταιρία.

Ζείτε και συντηρείτε μια εικονική πραγματικότητα.

Η ψήφος σας, πάει στο καλάθι των αχρήστων. Συγκεκριμένα, εσείς θα ψηφίσετε το κόμμα της αρεσκείας σας και η Singular Logic, θα το μετατρέψει σε ψήφο υπέρ όποιου έχει επιλεγεί από τους τραπεζίτες να επιλεγεί... επειδή δεν αφήνει τίποτε στην τύχη! Σιγά μην περίμενε από την πλέμπα να καθορίσουν τα συμφέροντά τους. Έχετε όμως δημοκρατία και σας επιτρέπεται να πάτε στην κάλπη...

Τρέξτε και βελάξτε. [π]

ΠΡΙΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΚΑΜΙΑ 10ΡΙΑ ΦΟΡΕΣ :